یا حداقل برابری ولی وقتی مییبینن یه پسر یه کار دخترونه انجام بده همه میریزن سرش (تستوسترون ۰ از فردا ظرف بشور و....)ولی وقتی یک لباس پسرونه بپوشه خیلی عادی براشون هست (من اصلا مشکلی با اینجور دخترا ندارم) واقعا لطفا یکم تحقيق کنید
هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.
نه عزیزم اون برابری و حرف من یکچیز دیگه ست قبولش کنید
اونی ک تو میگی یه پسر بیاد لباس دخترونه بپوشه یا مثلا ارایش علیظ کنه و عشوه بیاد یا برعکس دختر کار پسرونه انجام ربطی ب فمنیست نداره اونا هویت جنسی رو از دست دادن
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
مثلا چه کار دخترونه ای؟لباس پسرونه برای دخترا عادیهمثلا پیراهن مردونه با دامن یا شلوار استایل شیکی ...
مثلا ناخن گذاشتن برای پسرا عادیه یا اینکه برقصه تو ایران اصلا عادی نیست باله برقصه تو خارج بعضی ها هنوز نسبت بهش عادت نکردن پرسینگ گوش اینکارا رو بکنی میگن طرف گیه
اونی ک تو میگی یه پسر بیاد لباس دخترونه بپوشه یا مثلا ارایش علیظ کنه و عشوه بیاد یا برعکس دختر کار پ ...
نه عزیزم اون ها تر نس هستند مثلا یک دختری بخواد بوکس بره خیلی برای مردم عادی ولی وقتی یک پسر بخواد برا مثال برقصه علاقه اش رقص و لطیف تر باشه مردم حمله میکنن میگن تو دختری که حتی بعضی ها میگن مثل دخترا رفتار میکنی براشون فوحش حساب میاد