2777
2789
عنوان

دخترم دو روزه خیلی غمگین و‌توی خودش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا معلوم راست گفته باشه؟

توضیح دادم تو یکی از پستا

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بله تو زندگی پس از زندگی نشون میداد، یه خانمی پشت سر دختر خودش حرف میزده که اونجا دیده دخترش دست ندا ...

من که اصلا این برنامه رو باور ندارم .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

منم تعجب کردم این دوره این شکلی توصیف کنن دبیرستانه ولی خب روحیه شون وذهنشون حساسه

بله خیلی حساسن

و زدن این حرفا باعث نمیشه بچه از اون گناه دوری کنه، بلکه فقط دیدش رو نسبت به دین منفی میکنه

منم معلمام ازین چرتو پرتا میگفتن ولی حتما برو گزارش بده به آموزش پرورش چون اونا حق ندارن که به بچه این چیزا رو بگن بترسونن چون شما سپردی نشون به مدرسه و این چجور دبیری هست

اینا خوبه معلم ما می گفت یه جن هس گوشاش درازه دندونای تیزی داره سیاهه چشاش زده بیرون شلوغی کنید میاد شما رو میخوره تا چندسال خوابش میدیدم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من کتاب آن سوی مرگ و خوندم شبش تا صبح نتونستم بخوابم نصف شب تشکمو بردم پیش مامانم خوابیدم

خیلی وحشتناک بود

کتاب سه دقیقه تا قیامت هم خیلی قشنگه

عاشق اینجور کتابام

خیلی خیلی روی من تأثیر گذاشت ولی متاسفانه جامعه ، مشکلات و دوست و رفیق و آدمای این زمونه مگه میزارن آدم خوب بمونه

به قول عباس موزون مثل یه کودک زندگی کنید خیلی سخته خیلی

من ۱۳ سالگیم یه دبیر پرورشی داشتم یه بار از حامله شدن یه دختر ۱۳ ساله از دوس پسرش گفت تا مدتها حالم ...

اون دیگه چه نادونی بوده. تازه کنجکاوتون کرده به مسئله ای که اصلا ازش خبر نداشتید

ربطی به سن و اینا هم نداره

منم ۲۰ سالم بود واقعیت ها و اتفاقات بعد از مرگ و خوندم و کتاباشو دیدم

فهمیدم چقدر گناهکاریم یعنی واقعا کسیم میره بهشت؟

خیلی حالم بد بود حتی لازم اثرش هست

بالاخره مرگ همینه

اون دیگه چه نادونی بوده. تازه کنجکاوتون کرده به مسئله ای که اصلا ازش خبر نداشتید

آره خیلی بد بود تا چند ماه به اتفاقی که واسه دختره افتاده بود فکر میکردم و همزادپنداری میکردم

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨