2777
2789
عنوان

خانواده سمی

91 بازدید | 6 پست

خستهم بخدا🥲

امشب میخواستیم بریم چشم پزشکی یه مانتو مشکی جلوباز ولی بلند و شلوار بگ مشکی پوشیدم خیلی ساده بودهااا ولی بابام دعوام کرد که چرا ادای بچههای مردمو در میاری ما خانواده داریم((:💔 و خیلی گیر میدن عقدهای شدمممم

خستهم خیلی خسته

خدایا مگه من چه گناهی کردم،دبیرستا نمونه بودم رشتهی تجربی میخواستم پزشکی قبول بشم سال اول نشد الان پشت کنکور موندم (اینم بگم یازدهم و دوازهم افت داشتم افسردگی شدید دلشتم و...)

امروزم تو مطب میگفت اگه درس بخونی دکتر شی اینجور اگه نخونی باید جارو بکشی(:💔مثلا داره امید میده😏

خسته شدم دیگه کاش من بمیرم خدایا،خودت کمکم کن که جز تو پناهی ندارم(:

امیدوارم به زندگی نرمال خودت برسی خانواده رو نمیشه تغییر داد باید تا وقتی باهاشون بسازیبه خدا دعا ک ...

فداتشم🫂🌱

کارد رسیده به استخونم جز اینجا کسیوهم ندارم درد و دل کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور عزیزم منم همینطور

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

فداتشم🫂🌱کارد رسیده به استخونم جز اینجا کسیوهم ندارم درد و دل کنم

عزیزم...

منم یه مدت همین بود

میدونی چیه ؟ همه میگفتن خانواده صلاح آدمو میخواد و اینا من میگفتم این حرفای تکراری چیه و اینا

تا وقتی خودم درک کردم

اونا هم نسل ما نیستن

شاید متوجه نباشن چطور رفتار کنن

چی بگن یا نه

و عقیده های خودشونو دارن

فکر کن ۱۰ سال دیگه به این حرفا اهمیت میدی ؟ نه

تلاش کن و زندگی تو بساز به پدر و مادرت هم کمک کن اونا هرچی ام باشه بیشتر از هرکسی مارو دوست دارن و از ته دل نمیخوان کسی که از گوشت و پوستشونه اذیت شه

🙂🩶🩶💗🌸🌷😊

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

عزیزم حق داری دلگیر بشی ولی سعی کن کژ دار ومریز رفتار کنی تا ان شاءالله دانشگاه قبول بشی ومستقل بشی

والدین گاهی از روی علاقه یه کارایی میکنن و یه حرفایی میزنن که ممکنه درست نباشه ولی قلبا دوستت دارن. ولی شیوه ی گفتنش درست نیست

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️