2789
عنوان

خواستگاری

188 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من قبلا ی خواستگار داشتم که یهو غیب شد بعد متوجه شدم که ی پسری پشت سر من گفته البته بگم که من ی روزی از اون پسره خوشم میومد و بهشم گفتم اونم رد کرد ولی حالا رفته پشت سر من به خواستگارم گفت و اونم یهو غیب شد و رفت ولی من هیچ موقع هم خواستگارم هم این پسره را نمیبخشم چون با احساساتم بازی کردن حالا به نظرتون به پسره پیام بدم که چرا پشت سر من حرف زده ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیام نده چون باز حرف دستش میدی

دختراااا قشنگ لطفاً یادتون باشه پسرا سر این موارد رودربایستی ندارن مورد دیدم با جزییات برای پسر تعریف کرده خواستگاری لغو کرده دعوا شد ، اینکه باز دستش درد نکن رفته فقط

برای خودت ارزش بیشتری قائل شو عزیزم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پسره عجب فضولی بود😐واینکه تو شماره پسره رو چرا داری راجب خاستگار هم غصه نخور بدرک که رفت عقب مونده ...

میگم که تو دوران جاهلیت بهش ابراز علاقه کردم پیج شا داشتم

پیام نده چون باز حرف دستش میدی دختراااا قشنگ لطفاً یادتون باشه پسرا سر این موارد رودربایستی ندارن مو ...

ولی این خواستگار من که اینجور رفتار داشته نباید میومد با احساسات من بازی میکرد و منا وابسته خودش میکرد زندگیم ریخت بهم و رفت

ولی این خواستگار من که اینجور رفتار داشته نباید میومد با احساسات من بازی میکرد و منا وابسته خودش میک ...

دختر خوب عزیز من خواستگاری همیشه اینطور نیست دختر قبول نکنه گاها پسر هم میره تحقیق یا به دلش نیست در کل خواستگاری اومده شما عقد نکرده که میگی وابسته اش شدم .

میدونی وابستگی بدترین حالت دوست داشتن لطفاً روی خودت کار کن عزیزم بیشتر ضربه نخوری

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دختر خوب عزیز من خواستگاری همیشه اینطور نیست دختر قبول نکنه گاها پسر هم میره تحقیق یا به دلش نیست در ...

بعد میدونی جالبیش کجاس خواستگار من خودش قبلا با ی دختر دوست بوده بعد من اینا شنیدم ولی نزدم بهم بعد خواستگار من به حرف این پسره خواستگاری زد بهم

و اینکه ما دو روز باهم رفتیم بیرون جواب بله دادم بودم ب خاطر همین میگم نمیبخشمش

بعد میدونی جالبیش کجاس خواستگار من خودش قبلا با ی دختر دوست بوده بعد من اینا شنیدم ولی نزدم بهم بعد ...

خیلی چیزا ممکن حتی سر سفره عقد بهم بخوره ، من وایب یک شخصیت وابسته ازت گرفتم قشنگم اینکه خودت به پسر درخواست دادی دوم خواستگار که رفت و آمد محدود داشتی اونم سنتی به زبون آوردی وابسته شدم به نظرم روی شخصیت خودت کار کن تو لیاقت ات خیلی بیشتر اون قدر پیشرفت کن که شما انتخاب کنی نه انتخاب بشی به امید کلی حال خوب برای شما دوست عزیز