2777
2789
عنوان

خواستگاری

153 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من قبلا ی خواستگار داشتم که یهو غیب شد بعد متوجه شدم که ی پسری پشت سر من گفته البته بگم که من ی روزی از اون پسره خوشم میومد و بهشم گفتم اونم رد کرد ولی حالا رفته پشت سر من به خواستگارم گفت و اونم یهو غیب شد و رفت ولی من هیچ موقع هم خواستگارم هم این پسره را نمیبخشم چون با احساساتم بازی کردن حالا به نظرتون به پسره پیام بدم که چرا پشت سر من حرف زده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نده چون باز حرف دستش میدی

دختراااا قشنگ لطفاً یادتون باشه پسرا سر این موارد رودربایستی ندارن مورد دیدم با جزییات برای پسر تعریف کرده خواستگاری لغو کرده دعوا شد ، اینکه باز دستش درد نکن رفته فقط

برای خودت ارزش بیشتری قائل شو عزیزم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پسره عجب فضولی بود😐واینکه تو شماره پسره رو چرا داری راجب خاستگار هم غصه نخور بدرک که رفت عقب مونده ...

میگم که تو دوران جاهلیت بهش ابراز علاقه کردم پیج شا داشتم

پیام نده چون باز حرف دستش میدی دختراااا قشنگ لطفاً یادتون باشه پسرا سر این موارد رودربایستی ندارن مو ...

ولی این خواستگار من که اینجور رفتار داشته نباید میومد با احساسات من بازی میکرد و منا وابسته خودش میکرد زندگیم ریخت بهم و رفت

ولی این خواستگار من که اینجور رفتار داشته نباید میومد با احساسات من بازی میکرد و منا وابسته خودش میک ...

دختر خوب عزیز من خواستگاری همیشه اینطور نیست دختر قبول نکنه گاها پسر هم میره تحقیق یا به دلش نیست در کل خواستگاری اومده شما عقد نکرده که میگی وابسته اش شدم .

میدونی وابستگی بدترین حالت دوست داشتن لطفاً روی خودت کار کن عزیزم بیشتر ضربه نخوری

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر