2777
2789
عنوان

جریان دوست شوهرم با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
اگ شمارشو داری ناشناس از یه شماره ای ک شوهرت نداشته باشه یا اکانت تلگرام اگ نمیخوای شماره رو داشته ...

نه شماره اش رو ندارم

کلا اونقدر صمیمی نیستم با دختره در حدی که تو جمعی که هستیم اونم هست

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

فقط بحثمون میشه بعدم دلیل میاره که ما نمیدونم جریان چیه و به ما ربطی نداره و فلانکه البته حس میکنم ا ...

اخه ماام داشتیم این مسله رو دوست شوهرم زن داشت وپسر ۲ساله با یه پلنگ دوست شده بود خیلی بد بود من به شوهرم میگفتم باهاش حرف بزن دست بردارن انقد باهاش حرف زد از کارما اینا تا بادوست دخترش تموم شد به زندگیه خودش برگشت

خیلی بده منم حالم مثل شما بد بود عذاب داشتم میکشیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شماره اش رو ندارمکلا اونقدر صمیمی نیستم با دختره در حدی که تو جمعی که هستیم اونم هست

اهاا پس اگ اینجوری بگی هم دیگ ممکنه شوهرت بفهمه تو گفتی باز شوهرت با خودت چیزی نگ 🥲 خودت ناراحت نشی

فقط سعی کن نزاری شوهرت بااینجور ادما بگرده واقعا بده انشالله ک خوده دختره بفهمه گنا داره

اخه ماام داشتیم این مسله رو دوست شوهرم زن داشت وپسر ۲ساله با یه پلنگ دوست شده بود خیلی بد بود من به ...

اتفاقا یکی از مشکلایی که دارم اینه که شوهرم اول که دروغ گفت بعدشم توجیه کرد بعدم میگه به ما ربطی نداره

انگار برای اون خیلی غیرعادی نیستتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

اهاا پس اگ اینجوری بگی هم دیگ ممکنه شوهرت بفهمه تو گفتی باز شوهرت با خودت چیزی نگ 🥲 خودت ناراحت نشی ...

خیلی عذاب وجدان دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

اتفاقا یکی از مشکلایی که دارم اینه که شوهرم اول که دروغ گفت بعدشم توجیه کرد بعدم میگه به ما ربطی ندا ...

مردا همینطورین فکر میکنن هرمردی هرکاری میکنه درسته برای ایناام عادی میشه واقعا مردا عقلشو کمه من به این نتیجه رسیدم

ولی اگه یه زن اینکارو کنه سنگسارش میکنن

مردا همینطورین فکر میکنن هرمردی هرکاری میکنه درسته برای ایناام عادی میشه واقعا مردا عقلشو کمه من به ...

دقیقا

سر یه سوتفاهم خیلی خیلی مسخره آقا یه ماه قهر بود با من

الان این براش عادی شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

دقیقاسر یه سوتفاهم خیلی خیلی مسخره آقا یه ماه قهر بود با من الان این براش عادی شده

نمیدونم تو باید بهش بگی با دوستش صحبت کنه اون دختر گناه داره. بگو تو دلت نمیخواد که دختر داشتی کسی باهاش این نامردی رو کنه راه درست همیشه خوبه

خیلی سعی کردم کم کنم رابطمونو اما شوهرم نمیذاره قطع بشه دوستای قدیمیشن

وای خدا حامله هم هستی حرص اونو نخور سعی کن با سیاست کم کنی رابطه رو ، ببین اول از خوبی های شوهرت بگو بعد بهش بگو که از این رابطه نگرانی بخصوص که الان هم دارید پدر و مادر میشید ، بعد هم از خودش راه حل بخواه ان شاء الله جواب بده

وای خدا حامله هم هستی حرص اونو نخور سعی کن با سیاست کم کنی رابطه رو ، ببین اول از خوبی های شوهرت بگو ...

بچه دوممونه

سعی کردم رابطمونو کم کنم اما این موضوع همش درگیری ذهنیم شده

شوهرم هنوز فکر میکنه پسر ۱۷ ساله است

1
5
10
15
20
25
30
35