2777
2789
دوستان میشه لطف کنین سوال منو هم جواب بدین حالت تهوع میتونه از علت های کم خونی فقر آهن باشه آلان حال ...

بله کمخونی شدید و فقرآهن و همراه ضعف معده میتونه باعث تهوع بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

دردم داری؟🥲من مادر بزرگم داشت زرداب بالا میاورد و درد شدید داشت دلشم ضعف میرفت حتی تبم داشت

تب دارم لرز هم صبح کردم دلم به شدت ضعف میره صبح گفتم بیهوش میشم

دردم اره تیر میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو نداد بهم 3 میلی هست فوکوس اکوژن غیر اختصاصیسفکسیم 400 خوردم فقط دو تای اخر رو نخوردم ولی دوباره ...

کپسولهایی که برای رفع عفونت داده میشن اصولاً ضعف میدن

تغذیه تون رو یکم بهتر کنید و چیزای مقوی و خونساز بخورین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

تب دارم لرز هم صبح کردم دلم به شدت ضعف میره صبح گفتم بیهوش میشمدردم اره تیر میکشه

کاش میرفتی دکتر عزیزم خدای نکرده دردش بیشتر نشه درد سنگ کلیه طاقت فرساس ولی مشکل جدی نیست استرس نگیری حالت بدتر بشه همینکه دفع بشه یه نفس راحت میکشی

کاش میرفتی دکتر عزیزم خدای نکرده دردش بیشتر نشه درد سنگ کلیه طاقت فرساس ولی مشکل جدی نیست استرس نگیر ...

درد مهم نیس خانواده ام و خودم از تبم و ذل ضعفه ام میترسیم خودم از دل ضعفه ام

الان یه بسته ففول مصرف کردم ولی انگار نه انگار

یه بسته؟!

معدتون احتمالا مشکل داره و ضعیف هست

شربت عسل همراه چند قطره آبلیمو و زنجبیل هم برای پاکسازی و تهوع خوبه

برای اطمینان بیشتر به پزشک دوباره برین چون گفتین لرز هم دارین

ولی در کل سنگ کلیه سخته

یه بسته؟!معدتون احتمالا مشکل داره و ضعیف هستشربت عسل همراه چند قطره آبلیمو و زنجبیل هم برای پاکسازی ...

بله قبلنم مشکل معده داشتم ولی بعد کم خونی خیلی بیشتر شد معده دردام🥲به شدت ضعف کرده بودم یدونه خرما خوردم الان بهتر شدم ولی میل به غذا ندارم

درد مهم نیس خانواده ام و خودم از تبم و ذل ضعفه ام میترسیم خودم از دل ضعفه ام

نگران نشو بخدا استرس ادمو بدتر میکنه قبول دارم تب واقعن ادمو نگران میکنه الان از وقتی تایپکو زدی حالت بهتر شده یا خدایی نکرده بدتر؟

بله قبلنم مشکل معده داشتم ولی بعد کم خونی خیلی بیشتر شد معده دردام🥲به شدت ضعف کرده بودم یدونه خرما ...

غذا نخوریم که درد بیشتر روتون اثر میزاره

کم کم بخور

یه پاکسازی بدن برای شما از واجباته عزیزم

هم مشکل معده و گوارشتون رفع میشه هم کم خونیتون احتمالا پریودیتون هم تحت تاثیر قرار گرفته یاشه

همه اجزای بدن بهم ربط دارن

غذا نخوریم که درد بیشتر روتون اثر میزاره کم کم بخوریه پاکسازی بدن برای شما از واجباته عزیزمهم مشکل م ...

دقیقن میترسم باز تهوع بیاد سراغمم پریودم خیلی سنگین تر شده خونریزیم این بیشتر کم خونیو تشدید میکنه

دقیقن میترسم باز تهوع بیاد سراغمم پریودم خیلی سنگین تر شده خونریزیم این بیشتر کم خونیو تشدید میکنه

بیا واتساپ یا تلگرام عکس زبان بهم بده

حتما باید پاکسازی انجام بدی سنت چقدره؟