2777
2789
عنوان

داروسازی

63 بازدید | 4 پست

من امسال داروسازی قبول شدم و یک ترم هم خوندم فعلا ولی خیلی نا امیدم نسبت به آینده. پزشکی هم میاوردم و چون رتبه م میخورده دانشگاه گفته اگه خواستم میتونم تغییر بدم ولی مشکل اینه که نمیدونم آدمی هستم کهتمام سختی های پزشکی رو به جون بخرم یا نه. داروسازی رو برای همین انتخاب کردم چون حس کردم وسط پزشکی کم میارم و پروسه طولانی ش تا تخصص رو نمیتونم تحمل کنم. از طرفی مطمئن نیستم که به داروسازی علاقه دارم چون دلم میخواست یه کار بالینی انجام بدم و خانواده هم اصرار دارن که باید پزشکی میزدم و خب این حرف ها که داروساز اصلا نقش مفیدی نداره، دارو فروشه یا دکتر نیست و کارش رو یه آدم بی سواد هم میتونه انجام بده و... اذیتم میکنه و راستش خودم هم حس میکنم چندان مفید نیست یه داروساز. نمیدونم چیکار کنم. به خاطر همین فکر و خیال ها، نمیتونم با علاقه درس بخونم. اصلا شور و ذوقی ندارم. اولویت اصلیم دندون بود که رتبه م نخورد بهش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.