2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭💔

80 بازدید | 11 پست

یعه پسری عاشقم بود و بهم پیشنهاد داد منم دوسش داشتم ولی خواهرم نزاشت و الان با پیج فیک با پسر حرف زدم داره میگه که عاشق یکی بوده با دنیا عوضش نمیکرده ولی چون ردم کرده دیگه نمیتونم بهش بگم .

و من الان خیلی دوسش دارم ولی اون دیگه پیشنهاد نمیده چیکار کنممم نمیتونمم خودم بهش بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه دوستان

میخوام کاری رو بهتون معرفی کنم که میتونین از توش پول در بیارین ( مجموعه ویژستار ) این کار ادمینی در تلگرام و یا در اینستاگرام هستش من خودم اول از همه باور نداشتم فکر میکردم که کلاهبردارن چون خودم قبلا از چند تا سایت ضربه خورده بودم

و پولمو خورده بودن ولی ویژستار که میخوام بهتون معرفی کنم مطمئن باشین میتونین از توش پول دربیارین و برای این کار ۲۹۸ هزار تومان پول ازم گرفته بودن برای اموزش اولش نمیخواستم بهشون اعتماد کنم ولی خب چون یکی از دوستام بهم این سایتو معرفی کرده بود بهشون اعتماد کردم و خدا را شکر الان آخر هر هفته دارم سه میلیون در میارم و تازه هنوز اول راهم میخواستم به شما دوستان عزیزم این سایتو معرفی کنم اگر اطلاعات بیشتری خواستین لطفاً به آیدی زیر در تلگرام پیام بدین

@Fatima2006r