2777
2789

سلام. نمازهای واجب رو بخونید و بعد از نماز از الله بخواهید.

حس شیشم و .... رو رها کن

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام. نمازهای واجب رو بخونید و بعد از نماز از الله بخواهید.حس شیشم و .... رو رها کن

من نماز میخونم همیشه دعا میکنم و نمیشه حرم امام رضا رفتم چند بار خواستم نشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نماز میخونم همیشه دعا میکنم و نمیشه حرم امام رضا رفتم چند بار خواستم نشد

صبر

صبر

احترام به حکمت الله.

از دعا دست نکشید. ضمنا صلاح کار رو الله میدونه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله درسته ممنونمحس ششمی چرا غلطه؟

نمیدونم چنین چیزی واقعاً باشه یا نه،،اما سایت دنبالش نگرد.اکثراً سرکاریه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بله درسته ممنونمحس ششمی چرا غلطه؟

نگفتم غلطه یا درسته.

تعقیب این موارد ضرورت یا فضیلتی بنظرم نداره

نگفتم غلطه یا درسته.تعقیب این موارد ضرورت یا فضیلتی بنظرم نداره

ما یه مشکل خانوادگی داریم خواهر بزرگم مطلقه و رو خواهر وسطیم از بچگیش خیلی حساس بوده کنترل و محدودش میکنه افکار خودکشی داره، چیکار کنم؟

ما یه مشکل خانوادگی داریم خواهر بزرگم مطلقه و رو خواهر وسطیم از بچگیش خیلی حساس بوده کنترل و محدودش ...

ببخشید. معذورم. پاسخ این سوال از تخصص و داشته های من خارج هست. إن شاءالله صلاح کار رو خدا براتون جور کنه

اهان بله ممنونم از شما

" و من الله التوفیق "