عسلئ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1838 عنوان ی سوال فنی 57 بازدید | 5 پست اینجا هستن کسایی ک از طریق فضای مجازی کاسبی کنن،،یا تبلیغ کارشونو بکنن؟؟چه جوری میشه دوستان خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن . 1397/02/16 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلئ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1838 شوهردوستم با برنامه دیوار کلی فروش میکنه من اونجام یه تبلیغ گذاشتم هیشکی زنگ نزد خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
ninideldel عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 205 شوهردوستم با برنامه دیوار کلی فروش میکنه من اونجام یه تبلیغ گذاشتم هیشکی زنگ نزد منم یه ک ا نا ل تل دارم منم تو دیوار تبلیغ گذاشتم هیش کی اصلا. ولی تو ک ا نا ل های خوده تل که تبلیغ کردم سه شب خیلییییی جواب دار کلی مشتری هدف اومد برام. ولی خوب هزینه تبلیغات خیلی بالاستفقطم پست شبانه تا صبح جواب میده
ninideldel عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 205 الانم که اینه وضعه ف ی ل تر . 😓🙁 شانسه منه تازه راه انداخته بودم یه کسب و کاری قیمتام خیلی خوبه ارسالمم رایگانه برای خرید بالای ۶۵ تومن. سودم پایینع ولی در عوض به نفع مشتری هم میشه منم فروشم بالا میره
عسلئ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1838 الانم که اینه وضعه ف ی ل تر . 😓🙁 شانسه منه تازه راه انداخته بودم یه کسب و کاری قیمتام خیلی خوبه ار ... چه کانالیه میشه ادرسشو بدی؟ خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
ninideldel عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 205 چه کانالیه میشه ادرسشو بدی؟ بله عزیز کانال اسباب بازی فکری و آموزشی دارم به نام همین اسم مستعارم. Ninideldel. از سن ۳ ماه تا ۱۴ سال و بزرگسال. بازی های جذاب و کمتر دیده شده. اگر نتونستید جوین بشید این ش تل من هست ۰۹۱۹۴۵۸۴۰۶۲ رحیمی. پیام بدید تا لینک جوین بفرستم