2777
2789
عنوان

خانواده عروس برای عقد شام نمیدن

858 بازدید | 62 پست

به صرف شیرینی و میوه تو سالن شام نمیدن....من مجبورم به مهمونام که با عروس میان خونه شام بدم...نمیتونم به مهمونم بی احترامی کنم بدون غذا بره

شما رسمتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شماهم قراره برای عروسی شام بدین بله اوناهم باید بدن.دیگه اگه عقد محضریه و مختصر سخت نگیرین.هیچی عیب نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من عقدم شام دادم ولی خوب توی این گرونی ها نمیشه انتظاری داشته...

خوب اصلا بعد نامزدی که ما رفتیم مارو دعوت نکردن ...عادیه؟یلدایی بردیم براشون همینطور برگشتیم

من عقدم شام دادم ولی خوب توی این گرونی ها نمیشه انتظاری داشته...

البته نسبت به داماد هم نباید انتظاری داشت همه چیز دوطرفه هست

اگه شماهم قراره برای عروسی شام بدین بله اوناهم باید بدن.دیگه اگه عقد محضریه و مختصر سخت نگیرین.هیچی ...

اره جشن عروسی ما قراره شام بدیم...اما اونا عقد نه نمیدن

خوب اصلا بعد نامزدی که ما رفتیم مارو دعوت نکردن ...عادیه؟یلدایی بردیم براشون همینطور برگشتیم

بعد عقد مگه داماد پاگشا نمیکنن؟

اگه شماهم قراره برای عروسی شام بدین بله اوناهم باید بدن.دیگه اگه عقد محضریه و مختصر سخت نگیرین.هیچی ...

عزیزم با این مهریه ی ۱۴ تایی و جهیزیه دیگه توقعات زیادیه جشن عقد، خانواده عروس وظیفه ای ندارن در قبال هیچ جشنی

اره جشن عروسی ما قراره شام بدیم...اما اونا عقد نه نمیدن

اگه خیلی برات مهمه باهاشون مطرح کنین