2777
2789
عنوان

متفرقه

48 بازدید | 8 پست

سلام من خواهر بزرگم خیلی رو خواهر وسطیم حساسه و خیلی کنترلش میکنه مثلا تو جمع حرف نزن فلان لباس رو نگیر و حسادت داره باهاش بعد افکار خودکشی داره چیکار کنم؟

بخاطر سنشه و مشکلاتش به احتمال زیاد روابط عاشقانه . باهاش صحبت کن فقط . مثل یه خاهر صمیمی باهاش خرف بزن بزار راحت باشه باهات کمکش کن از این ناراحتی و فکر خودکشی دراد .

بخاطر سنشه و مشکلاتش به احتمال زیاد روابط عاشقانه . باهاش صحبت کن فقط . مثل یه خاهر صمیمی باهاش خرف ...

من خیلی باهاش صحبت میکنم از بچگی رو خاهر وسطیم حساس بود رو غذا خوردنش الان خیلی بدتر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی باهاش صحبت میکنم از بچگی رو خاهر وسطیم حساس بود رو غذا خوردنش الان خیلی بدتر شده

فقط با حرف درست میشه برو باهاش صحبت کن بهش بگواگه شخصی باعث این شده بهم بکو کاریت ندارمو فلان شاید میترسه راجبش با شما صحبت کنه براش امن باش

فقط با حرف درست میشه برو باهاش صحبت کن بهش بگواگه شخصی باعث این شده بهم بکو کاریت ندارمو فلان شاید م ...

اتفاقا همرو میاد بهم میگه و بهم میگه تو امید منی بهش میگم برو پیش تابیست بحرف گوش نمیده و از این شرایط خستم که خواهر وسطیم رو کنترل و محدود میکنه

اتفاقا همرو میاد بهم میگه و بهم میگه تو امید منی بهش میگم برو پیش تابیست بحرف گوش نمیده و از این شرا ...

خب از پدر مادرت کمک بخا بگو با خاهر بزرگت صحبت کنن بیخیال خاهر وسطیت شه

اونقدرررررر گفتیمممم با حرف درست نمیشه

عجب 🫠

چی بگم با خاهر بزرگت نمیتونی صحبت کنی ببخشید بابت حرفم ولی یکم عذاب وجدان بده بهش بکواین فردا خدایی نکرده چیزیش بشه توام مقصریا . ایشالا ک درست میشه مشکلتون