2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا ارتقا شخصیتم،تموم نشده و ادامه داره،ب شدت می ارزید

باشگاه رفتن و وزن کم کردن،ب شدت می ارزید

دور شدن از آدمای نامناسب اطرافم و خو کردن ب تنهاییم،بله می ارزید

ی چیزایی هم خریدم ک در راستاشون دَندَم خرد شد که خب قطعا می ارزید،قطعا

درس خوندنم هم هست،سخت بود ولی می ارزید

فعلا همینا

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

فعلا ارتقا شخصیتم،تموم نشده و ادامه داره،ب شدت می ارزیدباشگاه رفتن و وزن کم کردن،ب شدت می ارزیددور ش ...

چقدر برای باشگاه رفتنت وقت گذاشتی؟ چقدر طول کشید تا به فرم دلخواهت رسیدی؟ من خیلی بی ارادم برای باشگاه

وای عزیزم چه عالی...میشه بگی چه جوری خوندی ؟با چه منابعی ؟؟من پایه صفر هستم چه جوری شروع کنم بخونم ؟

اگه الان میخوای شروع کنی با کلاسای نکته تست اساتیدی که کامل هستن پیش برو

یا اگه پایه خوبی داری و نیاز به کلاس نداری خودت شروع کن به تست زدن ولی جاهایی که مشکل داشتی رو فیلم ببین

چقدر برای باشگاه رفتنت وقت گذاشتی؟ چقدر طول کشید تا به فرم دلخواهت رسیدی؟ من خیلی بی ارادم برای باشگ ...

پوستم کنده شد با رژیم و باشگاه حدودا ۸ ۹ ماهه میرم،هنوزم کاملا فرم دلخواهمو ندارم اما کلی تغییر کردم و همین انگیزمه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اگه الان میخوای شروع کنی با کلاسای نکته تست اساتیدی که کامل هستن پیش برو یا اگه پایه خوبی داری و نیا ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی خیلی استرس دارم

برای ریاضی و فیزیک خیلی عقبم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی خیلی استرس دارمبرای ریاضی و فیزیک خیلی عقبم نمیدونم چیکار کنم

ریاضی رو مبحثی بخون و اولویتت تابع و مثلثات و حد و مشتق باشه

برای فیزیک اولویت دوازدهم باشه بعد پایه