2777
2789

چند وقت خیلی براتون سخت بود؟چطوری عادت کردید؟چطوری تونستید جلوی قلبتون رو بگیرید که ادم خوبی نیس؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه برگه بیار مث یه دوست از خودت بپرس.تو غمو غصه ها کنارت بود؟ تومشکلات هواتو داشت؟مواظب بود دلت نشکنه؟ و.... اگه جواب این سوالا نه بود دیگه خودت نتیجه گیری میکنی ک یه عوضی بوده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین اول که هرچی داری که به یادش میوفتی بندازی دور مثلا من تمام عکسامون پاک کردن حتی شمارش هم پاک کردم کادوهاش دلم نیومد ولی از جلوی چشم برشون داشتم اولش خیلییی برام سخت بود ولی دیگه باهاش کنار اومدم چون میدونستم هیج جوره بهم نمیرسیم

آدم خوبی بود اما آدم زندگی من نبود... روزهای اول بشدت گریه میکردم و فکر کنم حدود سه ماه طول کشید تا خودمو جمع و جور کنم و چند سال پیگیرم بود با وجودی که ازدواج کرده بود و با حرفهاش اذیتم میکرد اما وقتی با همسرم آشنا شدم فهمیدم اون آدم قبل اصلا عاشقم نبود که راضی شد اذیت بشم و برای رسیدن به من نجنگید همسرم برای رسیدن به من جنگید تا خانوادشو راضی کنه و واقعا تلاش کرد عشق و آرامش واقعی رو در کنارش تجربه کردم و فهمیدم اون حس قبلی اصلا عشق نبود و توهمی بیش نبوده

خودتیانکار نکن🤧😂

نیسدمممم🤪

البته شاید اسممو بگم بعدا🤣🤣

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝