2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خون به جیگر شدم

303 بازدید | 41 پست

بچه ها چهار ساله ازدواج کردم از دست شوهرم و خانوادش جیگرم خون شده یعنی پدر منو درآورده تو یه حیاطیم با مادرش یا خودشه یا مادر و خانوادش خودشم خودشیفته هست و کلا مغزش مریضه من شهر غربتم پدرو مادرم فوت شدن کسی رو ندارم فقط دنبال بهونه و اذیت کردن من هست و آزار روحی من فکر کنید من کسی رو ندارم فقط میگه با خانواده من بریم و خانواده من رفت آمد کن و هیچ اختیاری از خودم ندارم ظهر من رفتم به مادربزرگم سر بزنم اصلا و بهونه میکنه و جیگر منو خون کنه میاد خونه اقوام من اخم و تخم کلا دنبال بهونه هست حالا پنج روز با من قهر بوده به سر عصر رفتم خونه مادربزرگم گفت شام بمونین اینجا زنگ زدم به شوهرم شام بیا اینجا شروع کرد پشت تلفن تو رفتی و به من نگفتی هی این جمله تکرار میکرد باشه دیگه من نمیام شما بمونین بعد شام میان دنبالتون هر سری کارش همینه یه شب هم خوابیدم خونه مادربزرگم بهش هم گفتم گفت عیب نداره بمون صبح زنگ زده بود به مادربزرگم نوه هات ماله خودت اصلا مریضه خسته شدم واقعا نمیدونم چیکار کنم الان موندم اینجا ولی اعصابم داغونه میگم کاش برم خونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید بدون همسرت جایی بخوابی

مگه اسیریه. زندگیه دیگه کلی اتفاق و حال و. احوال هست

بجاش بهتره گوش شوهرشو بپیچونه

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
اره ولی منم تنهام سالی یکبار جایی میرم اصلا میگه رفت و آمد با هیچ کس نکن

من اونو نمیدونم

شماهم ک بدتر لج کردی

فکر کن اون بدون شما خونه مادر بزرگش میخوابید ؟ چرا برعکس این قضیه رو نمیبینید

مرد بایذ با پنبه سر ببری

با سیاست من اصلا خوشم نیومد ک گفتین اونجا خوابیدین اگ اون کارش بده شمام کارت بده

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

2790
2778
2791
2779
2792