2777
2789
عنوان

جدا شدم میشه لطفا بیایید

262 بازدید | 21 پست

سلام ، رسمی نبودیم ، خانواده پسر در جریان بود که اونم بدون اطلاع به من خانوادش و در جریان گذاشته بود

یه سری اخلاقیات داشت که عوضشون نمیکرد و هر سری اول قبول میکرد اشتباه میکنه بعدش بهونه میآورد آخرشم میگفت نمیتونی تحمل کنی برو

خلاصه یک سال تحمل کردم و امشب دیدم که چیزی که صد ها بار گفتم انجام نده و انجام میده

منم برای همیشه ترکش کردم تا خودش بمونه و اخلاق گندش ، اون یه آدم خودخواه بود که میخاست کنارش بمونم و هر چقدر بدرفتاری کرد هیچی نگم تا فقط اون تنها نباشه

منم تموم کردم

به نظرتون کار درستی انجام دادم ؟ میشه لطفاً راهنماییم کنید آخه احساس میکنم دیگه هیچ وقت اخلاقش درست نمیشد و صبر من بی فایده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نیس خودت و تباه یک رابطه مسخره کنی اگه واقعا خودخواه بود افرین بهت

توی این یکسال حتی یدونه از اخلاقاش و درست نکرد ، همش هم بهونه میآورد و توقع داشت تا آخر عمر صبر کنم

خودشم میدونست اخلاقش اصلا خوب نیست

توی این یکسال حتی یدونه از اخلاقاش و درست نکرد ، همش هم بهونه میآورد و توقع داشت تا آخر عمر صبر کنم ...

خوب کردی تمام کردی هرادمی لایق نیست خوشحالم که دخترامون دارن زرنگ میشن

بهترین کارو انجام دادی اگه فردا پس فردا ازش بچه دار میشدی دیگه راهی برات نمینمیموند وپشیمون از اینکا کاش قبل بچه دار شدن ازش جدا میشدی

مدرس و مترجم زبان ترکی استانبولی ملکه زندگی خودت باش نه ملکه یک پادشاه 👑

عزیزم ما نمیتونیم بخاطر این ی مورد نظر بدیم

هر کس ی اخلاق بدی داره

تو اخلاق های خوب و بدشو باید سبک سنگین میکردی ببینی کفه ترازوی کدومش میره پایین تر

من اگه یکیو دوس داشته باشم کمک میکنم درست کنه اخلاقشو اگه بقیه چیزاش اوکیه

عزیزم ما نمیتونیم بخاطر این ی مورد نظر بدیمهر کس ی اخلاق بدی دارهتو اخلاق های خوب و بدشو باید سبک سن ...

عزیزم نه پول داشت نه قیافه نه اخلاق نه شغلش توی شهر خوش آب و هوا بود ، من زوری مونده بودم

اخلاقش اینطوری بود که تا خوب بود خوب بود ، بحث ک میشد توهین میکرد حتی توی دوستی ، بعدشم یه سری اخلاقیاتش و تکرار میکرد ، پذیرفتن اشتباه مال بچه ابتدایی هست که این بلد نبود

عزیزم نه پول داشت نه قیافه نه اخلاق نه شغلش توی شهر خوش آب و هوا بود ، من زوری مونده بودم اخلاقش این ...

خب حتما یچیزی تورو تو این یک سال نگه داشته بود مگه میشه یکسال زوری موند!

اگه انقدر داغونه ک خوب کردی حالا بازم ما تو عمق رابطتون نبودیم نمیتونیم نظر بدیم🙏