2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

82 بازدید | 5 پست

سلام

من تازه دو روزه پاک شدم و امروز رابطه مشکوک داشتم و قرص اورژانسی خوردم...

۲ تا سوال دارم

یکی اینکه من سابقه کیست و عفونت سینه دارم و الان نگرانم ک نکنه برای سینه هام بد باشه واقعا تاثیر داره ینی؟

و ۲ اینکه چن روز بعد از خوردن قرص پریود میشم؟

تازه پاک شدم،ینی باز دوباره پریود میشم؟

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

دوباره پریود نمیشی.

عشق یعنی میان تمام شلوغی دنیا، یک نفر باشد که دلت فقط پیش او آرام بگیرد.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

ولی اونیکی سوالتو نمیدونم تاثیر داره یا ن

عشق یعنی میان تمام شلوغی دنیا، یک نفر باشد که دلت فقط پیش او آرام بگیرد.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ینی تا سر موعد خودم پریود نمیشم دیگه؟

اخه من خودم یه بار قرص اورژانسی خوردم. بلافاصله دیگه پریود نشدم. ققط پریودم یه خورده بهم ریخت تا چند وقت .

اسم قرصتو بزن تو نت ببین چجوریاس شاید این اینجوریه