onlymahdi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 191 عنوان صدای گوش 77 بازدید | 5 پست سلام . لطفا لطفا اگه کسی درمانی برا صدای گوش داره بهم بگیدکلافه شدم دیگه 1404/10/07 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12750 من مدتی اینمدلی شدم مخصوصا وقتی دراز میکشیدم به خواهرم گفتم میخوام برم دکتر گفت نرو من اینمدلی شدم چند سال پیش رفتم دکتر گفته ازاعصابته خودش خوب شد منم نرفتم دکتر خودش الحمدالله خوب شد ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 17772 ببین من تجربه خودمو میگممن سالها این مشکل رو داشتم و درمانی نداره اما دو سه ماه سالم خوری کردم و فستینگ در حد ۱۲ ساعت انجام دادم نود درصد بهتر شدماما الان دوباره بعد از ابتلا به این آنفلوانزای لعنتی مشکلم برگشته چون از قضا آنتی بیوتیک بدترش می کنه چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
onlymahdi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 191 من مدتی اینمدلی شدم مخصوصا وقتی دراز میکشیدم به خواهرم گفتم میخوام برم دکتر گفت نرو من اینمدلی شدم چ ... آخه من نزدیک به یک سال هست و خوب نشدهدکتر هم فایده نداشتهمیگن سودای مغز هست
ngndf عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 3277 آخه من نزدیک به یک سال هست و خوب نشدهدکتر هم فایده نداشتهمیگن سودای مغز هست میگم منظورت اینه وقتی سرت رو بالشت میزاری یه صدای مثل تیک تاک ساعت میده؟ بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی
onlymahdi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 191 میگم منظورت اینه وقتی سرت رو بالشت میزاری یه صدای مثل تیک تاک ساعت میده؟ نه دائم صدای زنگ تو گوشم هست