2777
2789
عنوان

جدیدا به بعد جدیدی از افسردگی رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که نمیتونی درمانت رو پیگیری کنی خودت دنبال راه درمان از روشای دیگه باش

خودم میخوام از این وضعیت خلاص شم ولی تلاشی نمیکنم براش،اصلا حوصله هیچی ندارم حتی خوب شدن

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

میدونی وقتی ویتامین دی کم میشه یکمی افسردگی میاد....پیش روان شناس رفتی؟

روان شناس نه،روانپزشک آره🥲🥲🥲

خودم میخوام از این وضعیت خلاص شم ولی تلاشی نمیکنم براش،اصلا حوصله هیچی ندارم حتی خوب شدن

بهشت را به بها میدهند نه به بهانه

باید تلاش کنی عزیز دلم

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

لابد دارو داد و بدترت هم کرد...عزیزم اینا جواب نمیده من خودم قرص خوردم هر روز منگ تر میشدم و بدتر... ...

میدونی چی شد؟دارو منو سِر کرد

مثلا قلبم داره پاره پاره میشه ولی گریم نمیاد ،دارم از درون میمیرم ولی نمیتونم بروزش بدم ،اصلا انگار یکی منو از خودم دور کرده...

میدونی چی شد؟دارو منو سِر کرد مثلا قلبم داره پاره پاره میشه ولی گریم نمیاد ،دارم از درون میمیرم ولی ...

تو اول باید با روش تداعی آزاد روانکاویی بشی و بعدش تست شخصیت شناسی بدی و حالا گفتار درمانی بشی.

تو اول باید با روش تداعی آزاد روانکاویی بشی و بعدش تست شخصیت شناسی بدی و حالا گفتار درمانی بشی.

اره،منتها خانواده نمیبرن و اجازه نمیدن خودم برم

چی بگم والا...

اره،منتها خانواده نمیبرن و اجازه نمیدن خودم برم چی بگم والا...

ببین یه احساساتی یهو از توی دلت رد میشن.یه حس غم نیست بیشتر یه فکر بد میاد و میره.باید با خودت رو راست باشی.میدونی تو روش تداعی ازاد هم همینکارو میکنن.تو روی یه تخت لم میدی و از هر چی دوست داری حرف میزنی و رشته حرفها هم دست خودته.روانکاو هم باهات همراهی میکنه و سوال میپرسه.یهو میبنی دقیقا چی داره اذیتت میکنه

بنویس هرچی که هر لحظه به ذهنت میاد بنویس

اینجوری میتونی ریشههایی درد ها و رنجهات پیدا کنی

چیزی که من در مورد افسردگی متوجه شدم اینه «هیچ کس جز خودت نمیتونه خودت رو از دست خود نجات بده»

با خودت دوست شو

درسته همه چیز سخت و آزار دهنده ست ولی قرار هم نیست همیشه اینجوری بمونه

منم مدتهاست درگیرم ولی خداروشکر از سال گذشته تا حالا بهتر شدم البته بخاطر بیماری زمینهای و یه چیزای دیگه تشدید میشه اما من مقاوم شدم ...

طوری باش که مثل من بگی من بر افسردگی پیروز شدم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥