2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

112 بازدید | 15 پست

۱۲ساله منتظرم این ماه میرم بیمارستان برای شروع پروسه ای وی اف

یه خونه ۸۰متری داریم و یه ماشین حقوق شوهرمم ماهی۳۰ ک ۵تومنش قسطه

حالا امروز شوهرم گفت ک نمیام برای کارای بیمارستان ما خودمون یه عالمه نیاز و حسرت داریم یه بچه بیاریم لعنتمون کنه هیچی نگفت از یطرف دلم گرفت ک حس مادربودن تجربه نمیکنم از یه طرفم حرفاش منطقیه

شما نظرتون چیه

کاهش ۴۰کیلو شروع دوباره وزن جدید۶۴/۵۰۰⬅️هدف ۶۲برای تثبیت

اشتباهه دیگه با این وضع

درسته الان یهو بد نشده ولی دیگه به اوجش رسیده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حرف شوهرتون کاملا درسته

اگر سنتون زیر ۳۵ هست فعلا صبر کنید وگرنه به سختی میفتین

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه حق با همسرته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
حرف شوهرتون کاملا درسته اگر سنتون زیر ۳۵ هست فعلا صبر کنید وگرنه به سختی میفتین

همسرم ۳۹خودمم۲۹ مشکل ناباروی دارم

طلا گرمی ۱۶ و خرده ای دلار ۱۴۳ 😐

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

برنجی ک تا ماه قبل ۲تومن بود شده ۳و۵۰۰