2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده

حالم خیلی خیلی بده

اونقدر حالم بده که میخوام بالا بیارم

داداشم هنوز یک هفته نشده که عقد کرده

قبل از اینکه عقد کنه خودم بهش گفتم داداش بعد از عقد من نامزدتو دعوت نمیکنم خونه م که یه وقت ازم توقع دعوت نداشته باشه داداشم

(تازه خونه خریدیم قالی ندارم،مبل ندارم موکت زیر پامونم کهنه و رنگ ورو رفته ست، اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد خونه م که این وضعیتمو ببینه

خونه م بزرگه اما فقط دوتا پشتی قدیمی توش دارم

خلاصه که خونه که خریدیم دستمون خالی خالی شد و توان خرید هیچ چیز دیگه ای رو نداشتیم)

خلاصه یک هفته هنوز نیست که عقد کردن

نامزد عقدیشو دیشب آورده خونه بابام

منم مریضم (سرما خوردم

ظرفامو 3 روزه نشُستم)

رختخواب هامون همه کف پذیرایی خواب پهن بودن

ظرفای نشسته همه سر اوپن

سرویس بهداشتی رو یک هفته بود نشسته بودم

افتضاح شده بود

خلاصه خونه کلا ترکیده و داغوون بود

یهو داداشم زنگ زد که من و زنم پشت دریم

درو باز کن

وووواااای شوک شدم

رختخواب هارو جمع کردم

اما خونه و آشپزخونه پر بود از ظرف نشسته

خلاصه آبروم رفت جلو زن برادرم

من زن داداشمو توی جشن عقدشون دیده بودم

قبل از اون ندیده بودمش

یعنی این دیدار دوممون بود

خلاصه آب شدم

خجالت زده شدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بسیار بیشعور🙏

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت درک نداره. توضیح میدادی که تازه اسباب کشی کردیم و شرایط زیاد جور نیست

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بسیار بیشعور🙏

زنش گفت

به داداشت گفتم سر زده نریم

اما گوش نکرد

خودش وقتی دید من معذبم

خودش هم خجالت کشید

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

داداشت درک نداره. توضیح میدادی که تازه اسباب کشی کردیم و شرایط زیاد جور نیست

گفتم مریضم

ولی خب خــــــــــــیلی خجالت کشیدم خواهر

من بودم درو باز نمیکردم میگفتم خونه نیستم

چند دقیقه قبلش باهاشون حرف زدم

گفتم خونه م

واقعا برادر بی درکی داری نه تنها تورو بی ارزش کرد خانومشم اورد پایین باید وایمیستاد تو شرایطط درست ب ...

قلبم درد میکنه بخدا قسم

حالم خیلی بده

معذرت میخوام

اما از شدت غم وغصه میخوام بالابیارم

قلبم درد میکنه بخدا قسمحالم خیلی بدهمعذرت میخواماما از شدت غم وغصه میخوام بالابیارم

عب نداره خودتو ناراحت نکن

دیگه پیش اومده

مطمئنا حتی عروستونم دلش نمیخواسته اینطوری بیاد خونتون

امان از این مردا. چون خودشون متوجه این چیزا نمیشن اصلا به حرف خانوما دقت نمیکنن دیگه

❤️‍🩹