2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه صیغه نامه داشته باشه حله

چرا حرفت با عقل جور در نمیاد

خب اون کسی ک باهاش صیغه میکنه خودش اسپرم داره بیل نخوره وسط پاش ک

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

چرا حرفت با عقل جور در نمیادخب اون کسی ک باهاش صیغه میکنه خودش اسپرم داره بیل نخوره وسط پاش ک

والا اگ رابطه ج بینشون نباشه چرا باید صیغه بشه ؟

اگرم میخواد صیغه بشه ک دیگ اون بانک اسپرم درش باید تخته بشه

اره هست عزیزم یچی بگم شرایط تورخوندم خیلی سخته بنظرم بروتخمکفریز کن تا چندسال دیگه شرایطت اوکی شد حد ...

سلام عزیزم

ممنونم وقت گذاشتی خوندی ❤️

هزینه فریز الان میدونین چنده؟

الان دکترم سونو و آزمایش خون ناشتا نوشته گفت زود جوابش بیار تا بگم چکار کنی ولی نظر خودش این بود ک درس ول کنم ازدواج کنم ک حسرت بچه رو دلم نمونه

دوبار هم ازم سوال کرد الان همسر داری گفتم ن

بخاطر همین گفت درس ول کن چون اگ الان متاهل بودم سریع برنامه ریزی واس بارداری بهم میگفت الان ی خواستگار هست موقعیت مالی خوبی داره ولی ملاکهای اصلیم نداره بهش جواب منفی دادم اگ ب خودم برسم تیپ استایل و زیاد برم اینور اونور موردای بیشتر پیدا میشن مطمئنم

یجا خوندم فریز کردن ممکنه ب تخمدان آسیب بزنه شرایط بدتر بشه نمیشه الان نهایت تا سال بعد ازدواج کنم طبیعی باردار بشم ؟چون پریودم منظمه دکتر گفت تاریخش منظم باشه خوبه ک هست

۶روزه

سلام عزیزم ممنونم وقت گذاشتی خوندی ❤️هزینه فریز الان میدونین چنده؟الان دکترم سونو و آزمایش خون ناشتا ...

نه عزیزم دقیق نمیدونم ولی یه زنگ به مرکز ناباروی مثل رویان و...بزن بپرس ازشون

زن شوهر دار مگه میشه صیغه دو تا ادم باشه شوهر خودش و اون شخص

فتوای جدید ک منم شنیدم

مثلا شرعی میکنن ولی بقول شما مگه میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻