2777
2789

من ی جایی ب عنوان منشی قراره برم گفت ۵۰۰ میلیون سفته باید بیاری بعد گفت با پشت نویس اوکین و موردی نداره حقوقش بدی نی محلشم اوکیه ولی بازم نمیدونم نظرتون چیه؟ این شغل اولمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن توی گوگل که باید دقیقا چیکار کنی سفته روهمون کارو کن برو بده بهشوناگه گفتن قبول نمیکنن بگو بدرک ...

قراره پیجشونو بدن دستم ک دایرکت جواب بدم و اینا پیجشون ۲۶۰ کاعه بعد میگفت قانون دفتر اینه که ۵۰۰ سفته بدی من میخوام بهش بگم بیشتر از ۱۰۰ نمیتونم اخه واقعا هم میترسم شرکتش خصوصیه حقوقش ۲۰ تومن ثابته

از یه وکیل یا یه کار بلد بپرس

اکثرا میگن باید پشت نویس کنید حالا در موردش میخونم ببینم چجوریه اخه بخاطر نداشتن سابقه کار هیچ جایی استخدامم نمیکنه این یدونه قبول کرد بعد یهو گف ۵۰۰ سفته بیار

اکثرا میگن باید پشت نویس کنید حالا در موردش میخونم ببینم چجوریه اخه بخاطر نداشتن سابقه کار هیچ جایی ...

عزیزم حتما سوال کن که ازت کلاه برداری نشه بی گدار به آب نزن تو این مملکت هیچی بعید نیست انشاالله که یه کار خوب نصیبت بشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
قراره پیجشونو بدن دستم ک دایرکت جواب بدم و اینا پیجشون ۲۶۰ کاعه بعد میگفت قانون دفتر اینه که ۵۰۰ سفت ...

قطعا قبول نمیکنن

سفته ضمانته اینه که یه دفعه ول نکنی بری یا سوء استفاده نکنی

وگرنه وقتی درست پر کنی نمیتونن کاری کنن باهاش

قطعا قبول نمیکننسفته ضمانته اینه که یه دفعه ول نکنی بری یا سوء استفاده نکنی وگرنه وقتی درست پر کنی ن ...

امیدوارم واقعا حالا اول بهش میگم ببینم اگ اوکیه ۲ ۳ روز ازمایشی وایسم بعد سفته بیارم فعلا هم پیجشو نده بهم و اینکه از بقیه هم بپرسم ببینم چقدر سفته دادن شرکتش خصوصیه و تقریبا ۸ ۹ نفر هستن کار دکوراسیون داخلیه