2777
2789
عنوان

عروسی رو من بگیرم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 174 پست
بی عرضه نیست ی پسر ۲۹ ساله ک هییییچکس کمکش نکرد واقعا نمیشه دیگه تو خرجا نیوفتادین متوجه شین پول نمی ...

افرین به تو دختر

که تلاش میکنی برای خاسته هات

اینطور که من متوجه شدم داماد بی عرضه و بی فکر و الدنگ نیست

فقط اول زندگی همه چی افتاده به گردنش

شما کمکش کن

عروسی هم بگیرین

ولی باید با مشاور صحبت کنی آسیاست بکش سمت خودت و نذار دیگه اینطور ی بمونه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

پس میگین هنوز صبر کنم؟ البته تا تابستون سال بعدم میتونم صبر کنم البته ب ی وامی ک براش ریختن هم انید ...

پول و واماتو بردار طلا کن. حواست هم باشه به قیمت طلا. صبوری کن به دل خودش دیرتر عروسی بگیر. هیچ خبری نیست زیر یک سقف. از نامزدی و عشق و عاشقی هاتون کیف کنید فعلا بابا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این شرایط خرج خانه بعدی عروسی کی میده چرا یه مرد انقدر بی مسولیت که تو این شرایط کمک میکنه به بقی ...

پدرم فوت شده شاید چون پدر ندارم بیشتر مورد ظلم واقع شدم...

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

من برای خودم کلی طلا جمه کردم چون ب نظرم ب هیچ مردی نمیشه اعتماد کرد اینو وقتی فهمیدم ک حال منو دید ...

از کجا معلومقسط وام ازدواج شما رو بده؟

اصلا طلاهاتو بهش نگو

شما خانمی خیلی به فکر خودت باش عزیزم

سعی کن با زبون خوش بازم بیشتر هزینه عروسی رو به عهده ش بذاری

فامیلا اونو دعوت نکن

نمیکنم حتی خانوادش

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

پدرم فوت شده شاید چون پدر ندارم بیشتر مورد ظلم واقع شدم...

به نظر همین عید عروسیتون بگیرید

زودتر دست به جنبونید که اوضاع مملکت معلوم نیست چی میشه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

اونا اهل جنوبن اصلا فکر کنم رسمی ندارن طبق گفته خودشون چون من هرچی گفتم گفتن رسم نداریم اهل کرمانن. ...

ببین کرمان کل جهاز با دختر هست

داماد کل سیستم صوتی و تلویزیون و کامپیوتر ماشین لباسشویی یا ظرفشویی

بعضا ی قالی ک الان دیگه نمیگیرن

یه دست ظروف چینی ۱۲ نفره ی خرده ریز میزهای ظرفی میگیره عروسی ب کل عهده داماده ولی خب عروس هم عقد میگیرن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اتفاقا دوست برادرش ضامن شده اما اون بنده خدا چی کنه

چرا فکر میکنی مشکل همه را باید شما حل کنی؟!!!!!

خود همسرت با برادرش حرف بزنه به تا اینجام لطف کردم وگرنه منکه وظیفه ای ندارم

از خودم و زنم زدم

از اینجا به بعد با خودت

خودش میدونه و رفیقش به شما ربطی نداره!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خونه سازمانی گرفتیم. بله متاسفانه وامشو داد برادرش قسطاشم میده... ببینین من غصه هامو خوردم مریضیامو ...

شوهرتون هیچ وقت نگفته دلیل کاری که کرده چی بوده؟وسط این همه نداری وامشو داده برادرش،قسطهاش رو هم خودش داره میده؟به چی فکر کرده اینطوری رفتار کرده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خونه سازمانی گرفتیم. بله متاسفانه وامشو داد برادرش قسطاشم میده... ببینین من غصه هامو خوردم مریضیامو ...

افرین همه ما این مشکلات رو داریم منم این روزا زو گذروندم اخرش عروسی نگرفتم امدم و زندگی خیلییییی اذیتم کرد خیلییییییییی اما ناچار مجبور شدم بمونم زندکیمو بسازم بلکه روزهای خوب منم بیاد هم داریم کار میکنیم دو نفری هم دعا بلکه هدا رحمش بیاد زندگیمو درست کنه

به نظر همین عید عروسیتون بگیرید زودتر دست به جنبونید که اوضاع مملکت معلوم نیست چی میشه

تلاشمو میکنم اونم وام داره امیدوارم تا اون موقع جلوش باز شه

۱ دهم برنمیگرده .خری عروسی بگیری

نه میشناسم فامیلارو هزینه شام رو پرداخت میکنن اگر مثلا نفری ۵۰۰ هزار همون نفری ۵۰۰ میندازن