2821
2789
عنوان

درد و دل

56 بازدید | 6 پست

بخاطر پریود سوزش گرفتم و تب هم گرفتم و حتی نمیتونم بشینم!

یازدهمم و فردا امتحان فارسی دارم ولی هنوز هفت درس مونده و دوستام پیام میدن میگن ما تموم کردیم داریم نمونه سوال حل میکنیم

امتحان تاریخ و دینی رو هم خراب کردم و برای اولین بار تو عمرم دارم امتحانا رو خراب میکنم

دهنم آفت زده و درد میکنه

سرم بخاطر سرماخوردگی تیر میکشه

دیگه خستم

یه هفتس با هرجور دردی کنار اومدم و تمام اتفاقا تو مدت امتحانا پیش اومدن

هیچکس نیست باهاش درد و دل کنم یا بتونه کمکم کنه

ببخشید اسی 🌹🙏🏻

بچها لطفاً نفری یه صلوات بفرستین به نیت حضرت ام البنین 💚🌹🙏🏻

(یه نفر پولمو نمیده چند ماهه داره بهم ظلم میکنه توروخدا دعا کنید پولمو بده خیلی در موندم🤕)

خالقت را شکر مامان❤️🙏🏻

الهی عزیزم

کاملا حق داری

استراحت کن

بقیه درس ها هم روخونی کن

بخواب هیچی مهمتر از خودت نیست

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم کاملا حق داری استراحت کنبقیه درس ها هم روخونی کن بخواب هیچی مهمتر از خودت نیست

باور کن از شدت درد نمیتونم حتی بخوابم

از شدت عذاب وجدان دوتای قبلی دار دیوونه میشم فارسی هم اضافه شد

باور کن از شدت درد نمیتونم حتی بخوابماز شدت عذاب وجدان دوتای قبلی دار دیوونه میشم فارسی هم اضافه شد

الان عذاب وجدان هیچکاری برای تو نمیکنه

فدای سرت عزیزم،فدای سرت

هیچی مهمتر از سلامت تو نیست

دارو بخور و استراحت کن اون درسا هم روخونی کن

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

باشه عزیزم ممنون از درک و کمکت❤️✨💖

موفق باشی🎀