2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز اون تاپیک که داشتیم بحث میکردیم نمیدونم چرا ترکید

من ازت معذرت میخوام فقط بابت اون قسمتی که گفتم شغل مادرتونه

حرفم درست نبود چون من داشتم با شما بحث میکردم نباید پای خانواده رو میکشیدم وسط

نمیدونم ازم بزرگترید یا کوچیک تر اما چیزی که ازتون فهمیدم اینه سعی در تخریب فارس ها دارید و به ترک بودنتون مینازید

این نصحیت رو ازمن داشته باش که تو هیچ نقشی برای قومیتی که داری نداشتی و در نهایت هممون ایرانی هستیم

هیچ قومی برتری به قوم دیگری نداره

میتونی به قومیتت افتخار کنی اما سعی نکن این افتخار رو با تخریب یک قومیت دیگه به دست بیاری چون اینجوری وجه قومیتت رو خراب میکنی

تو هر قومی هم ادم خوب هست هم بد و هیچوقت نمیشه یک ویژگی رو به کل یک قومیت نسبت داد

و درضمن ترشی فروشی شغل بدی نیست به هرحال نون حلال داره در میاره

هرچند من این شغل رو ندارم و کلا چیزی از خودم در فضای مجازی نمیگم حتی اینجا که کاربریم ناشناخته هست

الله شکر اورمیه هم دیشب بارید یخورده هم صبح در حد پورسح ولی خوی برفش با باد همراه بود زیاد نبارید ای ...

اینجا انقد طوفانه نگو

یکم رفتم بیرون باد کم مونده بود منو ببره،خیلی سرد شده

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اینجا انقد طوفانه نگویکم رفتم بیرون باد کم مونده بود منو ببره،خیلی سرد شده

اینجا هم خیلی سرد تا یکی دو ساعت پیش باد میوزید تا مغز استخوان ادم یخ میبست هوا هم رفته رفته سرد تر میشه

اینجا هم خیلی سرد تا یکی دو ساعت پیش باد میوزید تا مغز استخوان ادم یخ میبست هوا هم رفته رفته سرد تر ...

واسه ما که فردا پس فردا قراره به منفی ۱۳ برسه🥶

نمیدونم بدون برف و بارون چطور قراره با این هوا سر کنیم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

دوست عزیز اون تاپیک که داشتیم بحث میکردیم نمیدونم چرا ترکید من ازت معذرت میخوام فقط بابت اون قسمتی ک ...

سلام ممنون از اینکه اومدید اینجا

من سعی در تخریب هیچ قومی نداشتم و ندارم ، این حرفی که من اونجا نوشتم دقیقا کپی حرفهای یک فارس زبان هست که در آلمان زندگی میکنه و تجربیاتش رو گفته من بدون حتی کوچکترین تغییر جملات اونو نوشتم در ضمن ترکها انقدر کارهای شگفت انگیزی در تاریخ ایران داشته اند که اصلا با حرف من قرار نیست بزرگ بشن سرتاسر بیشتر از هزار سال حکومت ترکا در ایران افتخار بوده از اشکانیان ساکایی بگیر تا نادرشاه و شاه عباس کبیر و ... من به تاریخم افتخار میکنم شما هم به تاریخت افتخار کن

درباره ی اون حرف مسخرت هم بگم که میگی هیچ نقشی در انتخاب قومیت نداشتیم خب شما در خانواده ای که به دنیا آمدی هم هیچ نقشی نداشتی پس چرا از خانوادت دفاع میکنی ؟ چون پدر مادرتو خودت انتخاب نکردی

باد که خوبه من صداشو دوس دارم یه چیزی اویزون کن دم در جیلینگ جیلینگ بکنه

در نداریم😂