2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چه رنگی دوس داری

عزیزم شما تواینکارحرفه ای هستین😍😍 پیجتونوندیده بودم

شرابی نسکافه ای

پوستم سفیده دلم میخواد رنگایی ک میزنم بدون دکلره باشه اماخوب دربیاد

شما چه رنگی دوس داری

من مادرم موهاشو دکلره کرده پایه ۹ بعد رنگ بلوند روشن گذاشت روش اصلا هیچ تعییر نکرد فقط روشن تر شد شده پایه ۱۰😑بنطرتون الان میتونم اینو رو سرش امتخان کنم

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من مادرم موهاشو دکلره کرده پایه ۹ بعد رنگ بلوند روشن گذاشت روش اصلا هیچ تعییر نکرد فقط روشن تر شد شد ...

بله میشه اما شماره رنگایی که نوشته رو دو درجه پایینتر انتخاب کن که بهتر شه چون روشن بشه بعد چندبار حموم میره رنگش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم شما تواینکارحرفه ای هستین😍😍 پیجتونوندیده بودم شرابی نسکافه ای پوستم سفیده دلم میخواد رنگای ...

همچین چیزی میخوای؟ یا اگه خودت عکس داری بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

همچین چیزی میخوای؟ یا اگه خودت عکس داری بزار

اره تن روشنترشومیخوام بنظرتون با سه صفر چندمرحله بزنم میتونم تاپایه هفت برسونم؟بعد نسکافه ای بزنم؟چهرم تقریبا تواین سبکه 

اره تن روشنترشومیخوام بنظرتون با سه صفر چندمرحله بزنم میتونم تاپایه هفت برسونم؟بعد نسکافه ای بزنم؟چه ...

عزیزم بدون دکو نمیشه 000تا پایه6 روشن میکنه این پایه 10 میخواد

000رو یکبار با اکسیدان 12 بزن تا6 روشن میکنه برات دیگه از روش بزاری برا موهات ضرر داره بنظرم همون دکلره بهتره 

شکلاتی8+نسکافه ای8+شرابی و قرمز کمی با اکسیدان6درصد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بدون دکو نمیشه 000تا پایه6 روشن میکنه این پایه 10 میخواد 000رو یکبار با اکسیدان 12 بزن تا6 رو ...

رنگ ژله ای بزنم قرمز؟

خوب سه صفر زدم جواب میگیرم؟یا دکوپاز کنمش