2777
2789
چون مردم طماعی داریمدارند میخرن به امید اینکه گرون تر بشه و سود کنندتنها ملتی که هرچی گرون میشه به س ...

طماع نیستن، میحوان اندک پس اندازشون ارزشش افت نکنه

درواقع کسی دنبال سود کردن نیست، دنبال ضرر نکردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع که شد ۸ تومنم همین فکرا رو کردیم

اگه پول دارید برید بخرید

منکه ندارم 💔

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عوض نکناگر پول نقد داری بخر

عه مامانمم میگه عوض ضرره 😢

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من دوتا ربع سکه وقتی ۲۳ تومن بود قرض کردم الان دارم آتیش میگیرم

داداشم از منو ابجیم ۱۰گرم قرض گرفت گرمی ۶تومن .

طفلک مونده

من میگم نمیخوام ولی خواهرم میگه باید بهم بدی حالا میخواد وام برداره طلای ابجیم رو بده بمیرم براش

کاش همه چی درست بشه

بشه مگه چقدر میتونن بخرن و نگه دارن

طلا روزی گرمی ۱۰۰ هزارتومن بود الان ۱۶ ملیون

حتی تواین قیمت هم خیلیا دارن میخرن

سال ۹۸ موقع عروسی ما طلا از ۲۰۰ تومن یهو شد ۴۰۰

همه میگن دیگه کی طلا میخره دیگه هیچکس نمیتونه طلا بخره

منم ندارم سکه بدهکارم به کسی

عزیزم ، قبلا زندگی کردن سخت بود الان زنده موندن سخت شده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بنظرتون دیگه تا شب عید بالاتر نمیره

والا من دو سه ماه پیش از یکی از دوستام که همش طلا میخره شنیدم گفت تاعید میخواد بشه ۱۶ ثابت

شاید دارن میفروشن با این قیمت خرید طلا مسخره است

اتفاقا میگن نفروشید

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم