2777
2789
عزیزم نمیخوای قبول کنی مردم مقصر هستند چون اونا که به ما رحم نمی کنند ماهم به هم رحم نمیکنیم؟؟؟چندتا ...

روال کار بازار همینه جنس بع قیمت روز میفروشن اگر اینکارو نکننن که ورشکست میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روال کار بازار همینه جنس بع قیمت روز میفروشن اگر اینکارو نکننن که ورشکست میشن

نه ورشکست نمیشه

هفته پیش جنس خریده 200 سود میکشه روش میفروشه 205

امروز همون جنس شده 210 وقتی خرید سود میکشه روش میفروشه 215

ولی اگه اون جنس 200 بفروشه 215 از سودش سود کرده و این زرنگ بازی و درست نیست

کاسب های باانصاف هستند میری خرید میگه خرید قبل و همون قیمت قبل میفروشه

جنس جدید که آورد قیمت جدید میده

نه با جنس قدیمی قیمت جدید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه ورشکست نمیشههفته پیش جنس خریده 200 سود میکشه روش میفروشه 205امروز همون جنس شده 210 وقتی خرید سود ...

جنس خریده ۲۰۰

میفروشه ۲۲۰

جنس جدید شده ۳۰۰

باید از جیب ی چیزی رو ۲۲۰ بزاره بره جنس جدید بیاره

هیچ کاسبی اینجوری نمیفروشند اونی هم ک بهت میگه قیمت قبل میدم دروع میگه

وگرنه هر بازاری میدونه اینجوری فروختن ضرره.

جنس خریده ۲۰۰میفروشه ۲۲۰جنس جدید شده ۳۰۰باید از جیب ی چیزی رو ۲۲۰ بزاره بره جنس جدید بیارههیچ کاسبی ...

باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شما اصلا متوجه حرف من نمیشی یا خودت دوست نداری متوجه بشی !!من نگفتم دولت بی تقصیره و مردم مقصر !ولی ...

فرمودین من نمیخوام قبول کنم مردم مقصر هستن، و اون مثال جنس ۲۰۰ تومنی و فروشش رو زدین

بفرمایین فروشنده ای که وقتی این جنس تموم بشه، بار بعدیش رو باید مثلا ۲۱۰ بخره، چطور الان ۲۰۵ بفروشه

اینطوری عملا داره از جیب یه چیزی هم میده

لطفا اگر وارد بحث و صحبتی میشین، واضح توضیح بدین و دنبال بهانه نباشین

فرمودین من نمیخوام قبول کنم مردم مقصر هستن، و اون مثال جنس ۲۰۰ تومنی و فروشش رو زدینبفرمایین فروشنده ...

من جواب شما رو دادم ولی شما یا واقعا متوجه حرف من نمیشی یا نمیخوای متوجه بشی!!!

گفتم اون فروشنده جنس خریده شده از قبل داره با قیمت جدید میفروشه اون فروشنده داره مردم عادی رو به خاطر سودش به ضرر میرسونه

من بعدم به شما بدهکار توضیح نیستم نظرم گفتم شما ریپلای کردی جوابت دادم باز همون سوال به یه روش دیگه پرسیده !!

برای چی وقتی خط فکرمون یکی نیست باید وقت هم بگیریم ؟؟؟

من دلیلی برای توضیح بیشتر ندیدم

کلا تو زندگیم عادت به توضیح اضافه ندارم

خدانگهدار