2777
2789
عنوان

کنکور و شرط خانواده🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 28 پست
خب وقت هست ۳ ماه هم که بگیریم ۹۰ روز وقت داریاین ۹۰ روز میدونی رو چند تا تست تاثیر میزاره

ببین من مثلا زیست فقط دو فصل دوازدهمو خوندم تا الان

بنظرت میرسم جمع کنم کلشو؟؟

درسای دیگه هم همین وضع

چطوری اخه؟؟کمتر از ۴ ماه وقت برای پیشروی هستازدیبهشت و خردادم ک نهایی و جمع بندی🤦♀️💔چطوری برسونم

ببین الان ۶۰ درصد نهایی هست

واقعا نهایی از الان میشه خیلی خوب جمعش کرد و یه تراز خفن ازش گرفت

و اینکه برای خود کنکور حذفیات داشته باش و یکسری از مباحث رو بخون و در کنار یه نهایی خفن اگه کنکور میانگین سی بزنی هم به پزشکی میرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من مثلا زیست فقط دو فصل دوازدهمو خوندم تا الان بنظرت میرسم جمع کنم کلشو؟؟درسای دیگه هم همین وضع

درسای ضریب بالاترو از دوازدهم شروع کن به خوندن به نظرم

مثلا همین زیست و از سال اخر شروع کن رو یازدهم و دهم

همزمان شیمی و ریاضی و فیزیک هم همین طور

ولی تمرکزت رو ضریب بالا ترا باشه

زمین واسه دارو و شیمی و زمین شناسی ضریبش چهاره

اینارو دقت کن

💕🌸☘️🌹

ببین الان ۶۰ درصد نهایی هست واقعا نهایی از الان میشه خیلی خوب جمعش کرد و یه تراز خفن ازش گرفت و اینک ...

نهایی میتونم برسونم

کنکور میانگین ۳۰ قبول نمیشه هرچقدم نهایی خفن باشه

دوستم نهاییش عالیی بود اکثر درسا بالای ۱۹ میانگین کنکورشم ۵۰ رتبش شد ۵هزار منطقه هیچ تاپی نیاورد

نهایی میتونم برسونمکنکور میانگین ۳۰ قبول نمیشه هرچقدم نهایی خفن باشهدوستم نهاییش عالیی بود اکثر درسا ...

بهت الکی گفته

من خودم معدلم پارسال ۱۹ و خورده ای شد کنکورم میانگین پنجاه و خورده ای زدم رتبم ۱۸۰۰ شد

خیلی خوب زدی همون شیمی بنظرم خیلی تراز داده من شیمیم افتضاح🤦♀️

زیست رو سعی کن بالا بزنی حتی اگه تو درسای دیگه هم ضعف داری زیستتو حتما تقویت کن اگه بالا بزنی وحشتناک بهت تراز میده

خیلی خوب زدی همون شیمی بنظرم خیلی تراز داده من شیمیم افتضاح🤦♀️

نهایی هم اگه بتونی عمومی هات رو بیست بشی حداقل خیلی رو تراز کلت تاثیر داره

یعنی ببین اینطوری بگم که اگه کل چهارتا درس عمومیت بیست بشی دو هزار تا میاد روی تراز کلت

میشه باور کن اگه بشینی بخونی تاپ هارو توی بهترین دانشگاها میاری فقط باید بخونی و گوشیو بذاری کنار و ...

اره دیگه میخونم هرچی شد شد کار دیگه ای از دستم برنمیاد🤦♀️

اگه جات بودم میدونستی چیکار میکردم؟

فول نهاایی میخوندم برای نمره 20 دوازدهم کامال تستی میخوندم برای کنکور موند پایه الان قلم چی و ماز تازه برای یازدهم شروع کردن کنار اونا یازدهم برای کنکور وترمیم یازدهم میخوندم همه اینا تا اخر اسفند تمومه وقت اضافی اگه میاوردم دهم تقسیم بندی میکردم میخوندم شیمی پایه های دهم که تاثیرگذار هست ریاضی چند فصل مهم زیست دهم سعس میکردم کامل بخونم فیزیک دهم فصل 1 و 4 خیلیی اسونن میخوندم اونارو اینا تا اخر فروردین با جمع بندی اونایی که خوندم بازم وقت میاوردم سعی میکردم دهمو کامل بخونم بعدد اردیبهشت هم کلا نهایی فیکس میکردم روش تایممو بعد اونم ازمون جامع پزشکی تهران نمیشه درسته ولی پزشکی شهرای دور تیپ 2 و3 قطعا میشد