2777
2789

کسی که نمازش قضا نمیشه قرآن از دستش نمیوفته تا حالا دل کسی رو نشکسته حتی تو بدترین روزهاشم باز به خدا پناه برده چرا خدا ی روز خوش بهش نشون نمیده؟

چقد قراره امتحانش کنه

تا آخر عمر قراره عذاب بکشه؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قراره پیامبرش کنه :////

قوم کوفتی اسرائیل به تعداد موهای سر ما پیامبر کشتن هنوزم ادم می کشن نمی دونم کی ساقط می شن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منی که میشناسم گناهش یک هزارم گناه بقیه افراد نیست

خب مومن با غیر مومن فرق داره

فکر کن چایی دستته یه عطسه میکنی یه قطره میریزه رو عینکت ، یه قطره میریزه رو لباست یک قطره میریزه روفرش

سه تا واکنش داری ، عینکت روهمون موقع پاک میکنی ، لباس رو صبر میکنی رفتی خونه ، و فرش رو شاید اخر سال تمیز کنی

خدا هم با بنده هاش اینطوریه اونایی که خوبن رو وقتی گناه میکنن سریع واکنش نشون میده تا زود پاک بشن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

فرض کنین دو نفر توی خیابون تشنه میشن

یکی واسه رفع سریع عطش میره از جوب کثیف کنار خیابون که موش و لجن داره آب میخوره اولش خوش حاله که آخ جون همه چی عالیه ولی بعدش تا مدت ها درگیر انواع بیماری ها میشه

اون یکی نسبت به تشنگی صبر میکنه اذیت میشه تا به یه مغازه برسه آب معدنی تمیز بخوره اولش ناراحته چرا باید این همه زحمت رو تحمل کنه ولی بعد از خوردن آب تمیز هم مشکلش حل میشه و هم از سلامتیش لذت میبره

توی این دنیا ما همون آدمای تشنه توی خیابونیم اگه راه اولی رو بریم لذت گذرا و بعدش رنج پایدار رو تجربه میکنیم و اگه راه دومی رو بریم رنج گذرا و لذت پایدار رو تجربه میکنیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

عزیزم همیشه اینطور نیست همه چی که رو که نباید به پای خدا گذاشت خیلی چیزا درسختی به وجود میاد واین ذات دنیاست خوش اندام بودن در گروه رژیم وباشگاهه ، عالم بودن در گرو درس خوندن وسختیه و... البته که همه چیز ظاهر نیست من کسایی رو میشناسم که اوایل زندگیشون خیلی سختی کشیدن خیلی ولی دست از حلال حروم و.. نکشیدن الان وضع مالی واجتماعی شون خیلی بالاست وبه شدت هم ساده زیستن با اینکه چند تا خونه دارن ولی رایگان میدن به نیازمندای تازه عروس داماد فامیلشون بشینن چند تا بچه یتیم رو به سرپرستی گرفتن وکربلا رفتن شونم قطع نمیشه وبه قول شما کتاب دعا وقرا ناز دستشون نمیفته واهل نماز شب این چیزان خدا بهشون برکت بده خودشون میگن صبوری کردیم والان خداروداریم وخوشحالیم خدا به ما کمک کرده وبهمون انقدر داده تا واسطه بشیم ودست نیازمندارو بگیریم البته وقتی هم که نداشتن کلی کمک میکردن

2790
2778
2791
2779
2792