2777
2789

توی اینستا یه کلیپه میگفت حقوق معقومونو چند ماهه ندادن اگه بدخلقیشون بخاطره حقوق معموقشونه والا مردم چیکار کنن استعفا بدین یکی دیگه حقوقتونو نداده مردم عادی باید تاوان بدن

ببینن مظلومی همینن

باید سلیطه باشی و با صدای بلند درخواست کنی کار کنن و ..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی کار داره تا من اینطوری بتونم بشم

با یکی تلفنی حرف بزن الکی بعد هی تهدید کنم میام جرت میدم و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یکیشون خوش خلق بود کامل توضیح داد و راهنمایی کرد یکیشون انگار ارث باباشو میخواست

در اینمواقع باهاش تند برخورد کن بگو اخلاق نداری برو بشین توی خونت مردم مشکل نداشته باشن نمیان اینجا... یکی دوبار اورژانس سروصدا بشه یارو رو بازخواست میکنن

در اینمواقع باهاش تند برخورد کن بگو اخلاق نداری برو بشین توی خونت مردم مشکل نداشته باشن نمیان اینجا. ...

آنقدر تو خانواده مارو کوبیدن که اینجور مواقع مثل موش میشیم