2777
2789
عنوان

فریز کردن تخمک

87 بازدید | 8 پست

سلام خانوما این درسته که حالا اونایی که مجرد هستن و بنا به شرایط شون سن بالا ازدواج میکنن،میتونن تخمک ها رو فریز کنن که سن بالا راحتتر باردار بشن؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله چرا درست نباشه خیلی هم کار خوبیه

دوستای دانشگاهم خب بنابر رشته تا مدت ها ازدواج نمیکنن یا باردار شن،یکی شون گفت این کار رو میخواد انجام بده،یعنی میشه توی سن مثلا۳۸ سالگی اینا بدون مشکل باردار بشه؟

ینی چی؟

تخمک فریز میکنن چندسال دیگه که خواستن باردار بشن از همون تخمک ها استفاده میکنن که برای بارداری بهترن

بله عزیزم من به تازگی مرکز ناباروری بودم خیلی دختر خانم های مجرد اومده بودن واسه فریز تخمک

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دوستای دانشگاهم خب بنابر رشته تا مدت ها ازدواج نمیکنن یا باردار شن،یکی شون گفت این کار رو میخواد انج ...

بله خیلی خوبه فریز کردن تخمک

هزینه اش چقد میشه؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
بله خیلی خوبه فریز کردن تخمک هزینه اش چقد میشه؟

والا نمیدونم عزیزم،ایشون هم قصدشو فعلا دارن اما اقدام نکردن