2777
2789
عنوان

دیگه واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم

115 بازدید | 12 پست

این ادامه تاپیک قبلیمه

خلاصه من با شوهرم رفتیم همون لباسو خریدیم منم تقریبا یک هفته بعدش برای تولد شوهرم پدرشوهر و مادرشوهرمو دعوت کردم بیان منم از قسط همون لباسرو پوشیدم...اونا که اومدن مادر شوهرم انگااار که نه انگاار که چی شده بود (کلا میترسه جلو پدر شوهرم حرفی بهم بزنه ) یخوره گذشت منم خیلی سرد باهاش رفتار میکردم تا من رفتم اشپزخونه اونم به بهانه کمک دنبالم راه افتاد تا وارد شدیم با یه لحن تیکه انداز گفت خوب پولای پسرمو خرج میکنیا.منم ایندفعه دیگه خودمو کنترل نکردم گفتم مادر جون من چه بدی کردم به شما که دارین اینجوری میکنین؟

میگفت همش داری پول از پسرم میگرییو همین چیزا

منم گفتم حسین(شوهرم) خودش همیشه بهم میگه اگه پولی خواستی بگو همیشه ام با روی باز داده من خودم از وضع مالی شوهرم خبر دارم . اینو که گفتم مادر شوهرم عصبانی شد رفت تو حال پیش شوه رم و پدر شوهرم داااد میزد میگفت حسین بیا این زنتو جمع کن داره منو جر میده .... پدرشوهرم فقط اخم کرد نشست ولی شوهرم اومد گفت مادر من مگه حنانه چیگفته داری اینجوری میکنی نکنه ناراحتی نزاشتی اون لبسرو بخره(تو این جور موضوعات شوهرم خیلی پشتمو میگیره خودش خب بیشتر میشنتاسه مادرشو

)

بعدشم مادر شوهرم مثل بچه ها رفت وسیالشو جمع کرد رفت پدرشوهرمم دنبالش...

واقعا رد دادم 5ساله ازدواج کردم ماهی دودفعه بساطمون همینه

خیلی به طلاق فکر کردم ولی همه میگن مهم شوهرته بخاطر اون بمون

ولی واقعا اعصاب برام نمونده تازه شوهرم با این وضعی که خانودش داره میگه بیا بچه دار شیم !!!شما جای من بودید چیکار میکردید واقعا به راهمانتون احتیاج دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بره ولی بگو حق دخالت نداره

این حرفارو هم خودم هم شوهرم بارها تواین چند سال بهش گفتیم..اینا به نظر مغز پوسیده اون دخالت نیست راهنمایی پسر شه اونم بچه که نیست 31 سالشه