2777
2789
می خوان چه بلایی سر ما بیارن؟ نگرانم

وقتی نتونن نفت بفروشن، با تورم سنگین جبرانش میکنن

چون له شدن و تباه شدن زندگیه و آینده مردم ارزنی براشون مهم نیست

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش طلا زیاد داشتم می رفتم بفروشم از مستاجری در میومدیم .الهی همه مستاجر ها، صاحب خونه بشن

الهی آمین ولی باور کن از ماست که بر ماست الان یه عده ناراحتن که چرا خونه خریدن چون قیمتش راکده یعنی از خداشونه خونه هم مثل طلا چند برابر بشه تا دل اینا خنک شه

یه تاپیک اعتراض رو هم زیادی میبینید برای شرایط الان؟

نه اما بی فایده اس و حیف کاربریتون

من یاد گرفتم برای چیزایی که تقصیر من نیست حرص نخورم چون خودم فرسوده میشم و هر چیزی رو که باب میلم نیست اگه میتونم تغییر بدم اگه نمیتونم هی غر نزنم چون خودم فرسوده میشم

این اسمش مهربون بودن با خود هستش من فقط خودمو دارم

شما هم به من نپر هیچ کاره ای نیستم من

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
الهی آمین ولی باور کن از ماست که بر ماست الان یه عده ناراحتن که چرا خونه خریدن چون قیمتش راکده یعنی ...

ما تهران ساکنیم

این ۴ سال وام رو وام گرفتیم که خونه ۵۰ متری رهن کنیم

امسال دیگه نمی دونیم از کجا پول بیاریم برای تمدید

چون دیگه توان پرداخت وام نداریم

کاش طلا زیاد داشتم می رفتم بفروشم از مستاجری در میومدیم .الهی همه مستاجر ها، صاحب خونه بشن

الهی آمین

نه اما بی فایده اس و حیف کاربریتونمن یاد گرفتم برای چیزایی که تقصیر من نیست حرص نخورم چون خودم فرسود ...

ی کاربریه چیه آخه عزیز من که حیف باشه! ما عمر و جوونیمون داره هدر میره

ضمنا مقصر هم هستیم

با لحن بد نخونید هم متوجه میشید پریدن نبود ، سوال بود اگه اینجوریه که خب شما هم پریدین به استارتر🤔

دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد،روزی که ردپای به جا مانده، شبيه چکمه های کدخدا بود یکی میگفت : دزد، چکمه های کدخدا را دزدیده ، دیگری گفت: چکمه هاش شبیه چکمه کدخدا بوده. هرکسی به طریقی واقعیت را توجیه میکرد. دیوانه ای فریاد برآورد: که مردم؛ دزد ، خود کدخداست ، مردم پوزخندی زدن و گفتند : کدخدا بهدل نگیر، مجنون است دیوانه است، ولی فقط کدخدا فهمید که تنها عاقل آبادی اوست.از فردای آن روزکسی آن مجنون را ندید وقتی احوالش را جویا می شدند کدخدا میگفت:دزد او را کشته است، کدخدا واقعیت را گفت ولی درک مردم از واقعیت، فرسنگها فاصله داشت، شاید هم از سر نوشت مجنون میترسیدند. چون در آن آبادی، دانستن بهايش سنگین ولی نادانی، انعام داشت....

نه اما بی فایده اس و حیف کاربریتونمن یاد گرفتم برای چیزایی که تقصیر من نیست حرص نخورم چون خودم فرسود ...

تو اگر به حرفت اعتقاد داشتی توی این تاپیک نمی اومدی، پس مشخصن هنوز نتونستی بیخیالش بشی. در ثانی زندگی اجتماعی شعور جمعی میخواد، همدلی جمعی میخواد. بهتره به کسانی که دغدغه دارن توهین نکنی.

تو اگر به حرفت اعتقاد داشتی توی این تاپیک نمی اومدی، پس مشخصن هنوز نتونستی بیخیالش بشی. در ثانی زندگ ...

باشه

از این به بعد برای ورود به هر تاپیکی نظر شما رو حتما جویا میشم