2777
2789
عنوان

نفرين من

165 بازدید | 20 پست

سلام من ١٥ساله ازدواج كردم دعواهاي زيادي داشتيم تا حالا كه پاي بدر ومادر ها هم باز شده من وقتي اذيتم مي كردن به شوهرم مي گفتان شالله سرخودشون بياد وسر دختر هاشون بياده

حالا يك جند وقتي بود كه شوهر خواهر شرهرم رفتار هاشومدل لباس پوشيدن وهمه چيش عوض شده وهفته ليش هم معلومشد  كه زن صيغه كرده حالا شوهرم به من ميگ تو نفرين كردي الان خوشحالي كه خواهرم بدبخت شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه نفرینت بحق بوده باشه که اره جواب نفرین شماست اما اگر بحق نبوده نه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به شوهرت بگو خدا جای حق نشسته و منتظر نیست ببینه چی از دهن من یا دیگری در میاد

هرکی هرچی جزا و پاداشش باشه بهش میده

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

الان توي اين ٢هفته دايم ميگه يادته همش مي گفتي شوهر خواهرم خوبه تو لياقتت همونه در صورتي كه من شايد كند بار بيش تر نمفتم چون واقعا كاراش خوب بود ورفتارش با زن وبجه هاش عالي بود ومادر شوهرمم دايم تعريفش را ميكرد

بگو بله تاشماباشید دیگه منو اذیت نکنید.

اما درکل خدا جا حقه. شایدم بخاطرنفریناشمانبوده

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

نفرین منم سرشون اومده خدا رو شکر

ولی شوهرم انقدر باشعوره میدونه از بدیه خودشونه که به این روز افتادن

خواهرشوهرم هی به من ج ن ده ج ن ده میکرد

خدارو شکر جن دگیه خودش معلوم شد و شوهرش با فضاحتِ تمام طلاقش داد 

دوباره میسازمت💪

ولش کن اعصابش خورده حالا یچی میگه درضمن اسم کاربریت هم عالی هست

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

حالا ديشب دير امد باهم بحثمون شد شروع كرد فحش دادن وگفت حوالت به همون شوهر خواهرم مي گم بياد تو را ه ...

وا چه حرف زشتی زده

به شوهرت بگو خدا جای حق نشسته و منتظر نیست ببینه چی از دهن من یا دیگری در میاد هرکی هرچی جزا و پادا ...

آره آفرین اینو بگو

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.