2777
2789

با برادر شوهرم تو ی ساختمونیم شوهرم و برادرش با هم شریک کاری هستن ولی شراکتشون باعث دخالت برادر شوهرم تو زندگیمون هم شده مثلا برای خرج کردن من شرط شروط میزاره شوهرمم ساکت میمونه هیچی نمیگه چون ترسو هست ک خانوادش نخوانش من دارم با همچین مردی زندگی میکنم با ی بچه ک دیگه قید بچه دار شدنو زدم چون میبینم بچه ننه هست وابسته ب خانوادشه الویتش خانوادشه ن زنش ب خاطر برادرش میتونه از من هم بگذره مشکلی ک دارم اینه الان با برادر شوهرم قطع ارتباط کردم اصلا نمیرم خونش در حد سلام چ علیک خودشو خانمشو میبینم چون خودش و خانمش دخالت کردن تو زندگیم شورمم ادمی نیست ک درست بشه کارم ب جایی رسیده ک خودم برای ارامشم ب قرص اعصاب روی اوردم ب خاطر بچم ک ارامش داشته باشه حالا برادر شوهر میاد خونه ما طوری رفتار میکنه ک منو ادم حساب نمیکنه با برادرش فقط حرف میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باهاش تا بحال (بدون بحث و دعوا) حرف زدی؟ گفتی بابت این چیزا چقدر ناراحتی؟ یا اینکه مشاوره رفتید ...

با شوهرم اره خیلی حرف زدیم فایده نداره طرف خانوادشه هرچی برادرش بگه

خودت باهاش تا بحال (بدون بحث و دعوا) حرف زدی؟ گفتی بابت این چیزا چقدر ناراحتی؟ یا اینکه مشاوره رفتید ...

اصلا نمیتونم باهش حرف بزنم زود عصبی میشه جبهه میگیره فقط میریزم تو خودم مشاوره خودم رفتم فایده نداشت

اصلا نمیتونم باهش حرف بزنم زود عصبی میشه جبهه میگیره فقط میریزم تو خودم مشاوره خودم رفتم فایده نداشت

باید مشاوره زوج برید حتما

نمیشه از رو این چند خطی که نوشتی قضاوت کرد،

اینجا مشاور نیستن عزیزم راهکارهایی هم که میدن اثر منفی شاید بزاره رو زندگیت

2790
2778
2791
2779
2792