2777
2789
عنوان

اگه قطع عضو بشید زندگی میکنید

54 بازدید | 4 پست

خدا نکنه برا کسی اتفاق بیوفته

ولی تو اینستا دیدم ک ی پسره ک ی پاش از بیخ قطع شده بود و ی پا دیگش هم از ران وحشتناک بود رو ویلچر سبز و شیکی نشسته بود

بعدش داشت تعریف میکزذ ک تصادف کرده بوده خورده تو گاردریلا،. اورژانس ک رسیده بوده بالاسرش، دیده دنده اش ک شکسته، ریه اش هم سوراخ شده، پاهاش هم از دست داده

غرق در خون بوده

آتشنشانی داشته تلاش میکرده درش بیاره، پرستار میگ ولش کن 10 دیقه دیگ خلاصه، اینم میشنیده

آتش نشانی میگ اگه بچه خودت هم بود همین حرفو میزدی

کاری ندارم ولی

همه زیر پستش کامنت گذاشته بودن ک مامور ای اورژانس بدن و اول ک نمیشه تعمیم داد، حالا هر آدمی تو هر ارگانی هست و اگه ی نفر اخلاق. و نظرش این بوده بقیه اشون خوبن

ولی راستش من ب جای پسره بودم اگه میتونستم ب مامور آتش نشانی میگفتم ولم کنه تا تموم کنم، زندگی بدون پا چ مزه ایی داره

و فک میکنم مامور اورژانس آدم عاقل تری بود و حسن نیت داشت هرچند ک وحشتناکه

ولی خب اگه مرده بود ک راحت تر بود

ولی دیدم همه زیر کامنت ها کلی آتش نشان رو دعا کرده بودن و ب اورژانس غحش داده بودن

و برام عجیبه ک این پسر چقد زندگی رو دوست داره، الان از پس کارای معمولی زندگیش هم برنمیاد، میخواد چیکار این عمر رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه تو کار خدا دخالت کرد ما هم توشهرمون یه پسره فلج تو خانواده نسبت فقیر ب دنیا میاد بزرگ ترها میگن چون الان ۸۰سالشه پدرش اینو میبره مکتب ک قرآن یاد بگیره بعد پدره بره سر قبرها قرآن بخونه پول بگیره الان بزرگترین صادرکننده محصولات کشاورزی ب همه جای جهانه