2777
2789
عنوان

رفتار جاریم درست بود ب نظرتون

210 بازدید | 21 پست

مهمونی داشت و با مادرشوهر تو ی ساختمونه

مارم دعوت کرد مادرشوهرم ازم خواست زودتر برم خرید داشت (مادرشوهرم خرید داشت)

بعد قرار بود من فقط ی سالاد درست کنم خونه ی مادرشوهرم ببرم براش ک گفت بیا پایین باهم درست کنیم ک دیدم کلی کار داره بهش کمک کردم ی عالمه آخر سر وقتی داشتم زعفرون میاوردم زعفران ریخت رو فرش

ی عالم جیغ زد🥴منم حس معذب گرفتم ک نگوووو

برادرشوهرم تشر زد چیشده مگه بس کن خودم پاک میکنم هرچی گفتم بده پاک کنم نزاشت گفت شما برو اونور اشکال نداره ی دور اون پاک کرد ی دور من

خیلی ناراحت شدم هم از خودم ک حواسم نبود هم از اون ک ادب نداره

و پشت دستمو داغ کردم برم بهش کمک کنم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوکه شده شاید

ادب حکم میکرد جیغ نزنه جیغ دیگه چی بود

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چه بیشعوره اه اه

انقدر معذب شدم خدا میدونه

خوبی که از حد بگذرد.نادان خیال بد کند

دقیقا قشنگ درس عبرت شد برام

کارش درست نبوده من خودم باشم تو دلم شاید ناراحت بشم ولی به روی مهمون نمیارم

منم

هی هم میگم فدا سرت بیخیال تا طرف معذب نشه

منم وقتی مهمون دارم استرسی میشم حرکاتم دست خودم نیست

بعد عروسیم اولین بار که خانواده مو دعوت کردم یکبار دسر رو چپه کردم تو آشپزخونه یکبار هم آبمیوه که گرفته بودم

فقط من میدونستم سوتی زیاد میدم فرش آشپزخونه رو جمع کرده بودم 😂😂😂😂

حالا برای غذا قرار بود خواهرم بیاد بپزه من فقط سالاد و دسر اینا رو داشتم آماده میکردم

دادزدچی گفت؟اگه فقط گفته باشه وای یایه همچین چیزی، خب واکنش طبیعیه ،بالاخره هرکس باشه یه عکس العملی نشون میده دیگه.ولی اگه حرف بدی خطاب به شماگفته باشه اشتباه کرده.

ولی واقعازعفرون روی فرش بدچیزیه

زن چراحواست نبود؟🥴