2777
2789
عنوان

کار پاتنرم بد بود یا من حساسم

154 بازدید | 15 پست

من یه مقدار وسواس دارمو وحساسم میخوام نظراتتون رو بدونم

من پارتنرم ماشینش رو فروخته فعلا ماشین نداره تابخره با ماشین یکی از همکارهامون که اقا هستن باهم میان ومیرن

این اقا هم یکی از دوستانشون که خانم هست رو هم میرسونه یعنی ۳نفری باهم میرن بعد خانمه میخواست عقب بشینه پارتنر من گفت نه بفرمایید جلو بشینید

چرا باید به دختره بگه برو جلو

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا امام حسین چقدر حساسی یاخدا خب ماشین اونا بوده تعارف زده الان پارتنر من دوستش ک همکلاس دوتامون میشه باهامون میاد از اینور صبح من جلو میشینم برگشتنی دوتامون تعارف میکنیم شما بشینیدو...دیگه خداییش حساسیتی نیاز نداره

خب ماشین زن دوستشه خانومه صاحب اختیار تره نسبت به همسر شما

ن زن دوستش نیست

ایشونم همکارن که تو یه مسیرن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یا امام حسین چقدر حساسی یاخدا خب ماشین اونا بوده تعارف زده الان پارتنر من دوستش ک همکلاس دوتامون میش ...

پارتنرش نیست دوستن فقط دوست عادیییییی

با ادمهای کمی در ارتباطی؟ شعور اجتماعی ادم حکم میکنهتعارف کنه به بقیه برای جلو نشستنکار عجیبی نکردهح ...

نه اتفاقا نسبت به پارتنرمم خیلی اجتماعی ترم حتی خودم با همکارها اقام و خانم ها اکیپی بیرون میریم اون چیری نمیگه ولی گفتم که اول پیامم وسواس دارم

خب هر چی عزیزم ی تعارف کرده بشین جلو چیز عجیبی نیست اصلا

مرسی گلم چون خودم حساسم مبخداستم نظرات دیگران رو بدونم