2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستم ریختن روهم

169 بازدید | 8 پست

من پارسال ازدواج کردم و توی دوستان تنها کلسیم که ازدواج کردم چند وقت پیش فهمیدم یکی از دوستام که کلی هم ازدواج منو مسخره میکرد با شوهرم تو گوشیش این سو و آن میجهند و بعد از چند وقت وارد اکانت شوهرم شدم و دیدم چیزی که بی نشون خیلی فراتر از حرفه و انگار قبل از ازدواج با منم خبرهایی بوده بینشون خلاصه دیروز تمام جرعتم رو جمع کردم که برم با شوهرم صحبت کنم( قبلش با کلی مشاور حرف زده بودم و به نظرم این بهتری کار بود)اما کلی صداش رو بلند کرد و همه چی رو انداخت تقصیر من که من نیازهاشو برآورده نمیکنم و اون با دوستم هیچ کاری ندارم خلاصه که الان نه میتونم با دوستم صحبت کنم و نه شوهرم و خیلی احساس تنهایی میکنم انگار که گیر افتادم توی یک قفس و خونه ام بیشترش بین زندونی شده برام

بازی روانی باهات راه انداخته که تو رو روانی جلوه بده

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خونه پدرت خیانت تنها چیزیه که ببخشی ب شعور خودت توهین کردی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

تف تو ذات و شرفت کنم ادمی که خیانت میکنه تخم حرومه واقعا اینایی که خیانت میکنن از یه پدر نیستن وقتی نمیتونین متعهد به یه نفر باشین گوه میخورین با جدو آبادتون وارد رابطه میشین و ازدواج میکنین ح زاده ها

خودمم همین فکر رو میکنم ولی میترسم برم با مادرم و خواهرم هم صحبت کنم

فعلا فیلم بازی کن تا فکر کنه بی خیال شدی اما ریز بین باش .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏