2777
2789
عنوان

کنکوری ها

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من ۳ ساله درگیر کنکورم و متاسفانه مردود شدم با اینکه پارسال ۱۵۰۰ شدم برای فرهنگیان رد شدم برای مصاحبه

امسال هم رفتم دانشگاه اما تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم چهارمین بار میشع خیلی ناگهانی چون عاشق معلمی هستم

به نظرتون توی ۴ ماه که مونده میتونم رتبه مشابه پارسالم داشته باشم پایه قوی دارم انسانی هستم خواهشا منطقی بگید و به نظرتون چند ساعت کافیه برای من

دیروز که اولین روزم بود ۱۰ ساعت خوندم خیلی خسته شدم از طرفی هم ۴ ماه زیاد نیست ک تایم کم بخونم چی کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربیم از انسانی خیلی اطلاعات ندارم.ولی اگه پارسال 1500 شدی قطعا پایه خوبی داری و بخونی میشه.من خودم پارسال 5 هزار شدم توی تجربی و الان 5ونیم ماه وقت دارم و میخام شروع کنم

من تجربیم از انسانی خیلی اطلاعات ندارم.ولی اگه پارسال 1500 شدی قطعا پایه خوبی داری و بخونی میشه.من خ ...

چه منطقهای؟ منم مشابه شمام از الان میخوام شروع کنم، من ترازم ۸۳۰۰ منطقه دو شد، بنظرت میتونم تا ۹۰۰۰ برسونمش؟

من تجربیم از انسانی خیلی اطلاعات ندارم.ولی اگه پارسال 1500 شدی قطعا پایه خوبی داری و بخونی میشه.من خ ...

وای اخی فکر کردم دیر شده امیدوارم عالی پیش بره ❤️هدفتون چیه

به نظرتو چند ساعت کافیه

پایه ات خیلی خوبه سریع همه شون یادت میاد

ببین من که نمیتونم بگم چند ساعت ولی تو الان مثلا هر چقدر در توانت هست بخون هر روز یکم بهش اضافه کن آخر شب ام درسای اون روز رو مرور کن خییییلی مهمه

کیفیت مهم تر از کمیته

و اینو بدون که حتما میتونی