گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 705 عنوان کمکککک 29 بازدید | 7 پست سلام بچه ها من فایل دانلود کردم خیلی خیلی خیلی برام مهمه ولی این فایل به صورت زیپ هست و وقتی وارد فایل میشم نمیفهمم چی نوشته بنظرتون چکار کنم تا فایل درست بشه و بتونم ازش استفاده کنمممنون میشم از کمکتون قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️ دیروز | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 705 خب از زیپ درش بیارین بلد نیستم چجور در بیارم ؟ قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
__mehran__ عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 187 بلد نیستم چجور در بیارم ؟ از بازار یا گوگل پلی برنامه زیپ دانلود کن بعد با اون برنامه اون فایل رو از زیپ درار
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 705 از بازار یا گوگل پلی برنامه زیپ دانلود کن بعد با اون برنامه اون فایل رو از زیپ درار چه بگمبرنامه دانلود کردم ولی نمیدونم چجور فایل زیپ رو در بیارمخیلی به این فایل نیاز دارم قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
fafaei79 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1935 برنامهی RAR رو نصب کن روی گوشیتبعد بزن رو فایل زیپ و گزینهی extract here رو بزندیگه فایل یا پوشهی داخلش میفته تو همون پوشهای ک فایل زیپ قرار داره
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 705 برنامهی RAR رو نصب کن روی گوشیتبعد بزن رو فایل زیپ و گزینهی extract here رو بزندیگه فایل یا پوشهی دا ... دمت گرم 🥹♥️♥️♥️♥️منو نجات دادی😭😭😭خدا خیرت بده عزیزم انشالله هر چی بخوای خدا بهت بده 🤍🤍🤍🤍🤍 قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
fafaei79 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1935 دمت گرم 🥹♥️♥️♥️♥️منو نجات دادی😭😭😭خدا خیرت بده عزیزم انشالله هر چی بخوای خدا بهت بده 🤍🤍🤍🤍🤍 کاری نکردم عزیزم خداروشکر ک مشکلت حل شد 🌹