آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10729 عنوان بدبختی پشششت بدبختی خدایااا 115 بازدید | 5 پست بعد پاپ اسمیر متوجه ی تیکه گوشتی اون قسمت داخل واژن شدمقبلش نبودتو نت و اینجا و همه تحقیقام شد افتادگی رحماز ترس گریه میکنماین چ بلایی بود خدایامن همش س ماهه سز شدم کسی تجربه داشته من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟ 1404/10/07 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 4104 خود دکتر زنان چیزی نکفت؟ خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
بروبچه عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 4493 گریه نداره یک زائده اضافه س با لیزر برداشته میشه کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 4055 خوب پاپ اسمیر که دادی پس چیز بدی نیس برو دکتر ببین چی میگه
آیسل۲۰۱۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10729 خود دکتر زنان چیزی نکفت؟ گف دوهفته دیگ بیا ج پاپ اسمیر ن چیزی نگف هنوزم دوهفته نشده من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 4104 گف دوهفته دیگ بیا ج پاپ اسمیر ن چیزی نگف هنوزم دوهفته نشده خب صبر کن بهش فکر نکن و راجیش اینور اونور چیزی نخون سر خودت رو گرم کن تا بگذره ببین بعدا خود دکتر چی میگه بنظرم چیز عادی و شایعیه خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨