2777
2789
عنوان

گرانی

159 بازدید | 17 پست

یعنی هیچ کسی تو کشور نمیتونه جلوی گرونی هارو بگیره؟

بخدا خسته شدیم از بس دویدیم و به هیچ جا نرسیدیم

دلم به حال همسرم میسوزه ،مردا گناه دارن بخدا

کاش یکم مسئولین دلشون برای مردم می سوخت

هیچ روزی تو هیچ دوره ای نبوده ثبات قیمت داشته باشیم

،آزادی بیان اینجاست الان تعلیقم میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم گرونی ؟برو ببین مردم چجور خرید میکنن سفر مرغ و گوشت غوغاست

طلافروشی ها پره کدوم گرونی

ولی من حسش میکنم گرونی رو. وقتی نتونستم برای زمستون ی بلوز گرم بگیرم فهمیدم که گرونی

تحریمیمدلار و طلا میره بالا مرذم میخرن بودجه دولت تامین میشهاز اون طرف اجناس گذون میشهاین چرخه ادامه ...

چرا بخاطر یه سری عقاید دنیامون مثل جهنم باشه ؟

کدوم گرونی ؟برو ببین مردم چجور خرید میکنن سفر مرغ و گوشت غوغاستطلافروشی ها پره کدوم گرونیولی من حسش ...

حآلت خوبه ؟

طرف رفته خونش فروخته در طلا فروشیه این از بدبختیه اون میترسه کاش بفهمی

کاش بفهمی کسی دیگه پس انداز نداره میگه بزار دیگه خرج کنم کاش بفهمی یک بار که میره قصابی تا چند ماه خالیه

کدوم گرونی ؟برو ببین مردم چجور خرید میکنن سفر مرغ و گوشت غوغاستطلافروشی ها پره کدوم گرونیولی من حسش ...

اون همه مردم نیستن ،بخدا بچم یه هفته اس میگه پیتزا و من شرمنده اش هستم 😔

حآلت خوبه ؟طرف رفته خونش فروخته در طلا فروشیه این از بدبختیه اون میترسه کاش بفهمی کاش بفهمی کسی دیگه ...

نه برا همه اینجوری نیست من گوشوار خراب شده بود رفته بودم تعمیر کنم طرف برای روز زن واسه خانمش گردنبند میخرید هیچی هم نفروخته بود کلی قربون صدقه زنش میرفت

مهمانی های لاکچری میگیرن میدونی اونایی که از قبل خونه و ماشین دارن گرونی رو نمیفهمن ولی کسایی مثل من که مستاجرن و ماشین هم ندارن میبینن حقوق فقط شد کرایه ماشین. و خوردوخوراک بخور نمیر

طرف برنج ایرانی میخره میگه ماهی دو کیسه برنج ایرانی میخوریم چهار نفرن. اگر گرونی هست چجوری میخورن

والا ما نتونستیم بخریم برنج هندی خریدیم میپزم حالم بهم میخوره به زور میخوریم

نه برا همه اینجوری نیست من گوشوار خراب شده بود رفته بودم تعمیر کنم طرف برای روز زن واسه خانمش گردنبن ...

خب سرمایه دار هر چی داشته رفته بالا درصد کمی از جمعیتتن

این وسط قشر متوسط و ضعیفند که زیر دست و پا له دارن میشن