2777
2789
عنوان

تیزهوشان

95 بازدید | 19 پست

سلام من برادرم کلاس پنجم هست میگه برام کتاب تیزهوشان و... بخرید که تست بزنم و قبول بشم

خودمون هم خیلی دوست داریم قبول بشه ، الان خودش هم خیلی تاکید داره و انگیزه داره

لطفاً بهم بگید چه کتاب های واسش تهیه کنم و از کی آزمون و کلاس ثبت نامش کنم؟ تعریف et و هوش کمپلکس رو زیاد شنیدم ولی همینا کافیه برای قبولی؟ و اینکه et و هوش کمپلکس چه انتشاراتی هستند ؟

کمپلکس خوبه

ثبت نامم فکر کنم فروردین میاد

اگه بتونین کلاس بزارینش

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم پنجمه ابتدایی و اول مهر کلاس تیزلاین ثبت نام کرده

هم آزمون میگیرن هم یادگیری

کتاب هم هوش کمپلس

مینی کمپلس

اسمارتیز

تهیه کنید

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

کتاب ها رو الان بخرم مشکلی نیست چاپ جدید سال دیگه نیومده ؟

نه سال دیگه بخر

سال دیگه هوش کمپلکس مخصوص ششم به هفتم

علوم تست خیلی سبز یا تیزهوشان اندیشمند

ریاضی هم کتاب تست ششم مهندس فتحی رو براش بگیر

نه سال دیگه بخرسال دیگه هوش کمپلکس مخصوص ششم به هفتمعلوم تست خیلی سبز یا تیزهوشان اندیشمندریاضی هم ک ...

هوش کمپلکس چه انتشاراتی هست؟

برای علوم و ریاضی هم مگه نیاز هست؟ چون فقط واسه هوش هست

ممنونم برای ثبت نام آزمون و کلاس منظورمه که کی شرکت کنه چون الان پنجم هست دو سال دیگه آزمون داره

از تابستون بره بهتره، چون برای راهنمایی میخواد بیشتر انرژیشو رو هوش بزاره

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

هوش کمپلکس چه انتشاراتی هست؟برای علوم و ریاضی هم مگه نیاز هست؟ چون فقط واسه هوش هست

آزمون دو تا دفترچه داره

یکیش دفترچه هوشه

یکی درسی ،از علوم و ریاضی و فارسیه

کمپلکس مهر ماه هست

ممنونم شما درمورد کلاسای ماز اطلاعی دارید ؟ تیزلاین آنلاین هست؟

عزیز جان ماز فقط برای ازمونه

کلاسی ثبت نام کنید هم یاد بدن هم آزمون بگیرن

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭