2777
2789
عنوان

کارت پارتنرم بد بود یا من حساسم

84 بازدید | 13 پست

من پارتنرم ماشینش رو فروخته فعلا ماشین نداره تابخره با ماشین یکی از همکارهامون که اقا هستن باهم میان ومیرن

این اقا هم یکی از دوستانشون که خانم هست رو هم میرسونه یعنی ۳نفری باهم میرن بعد خانمه میخواست عقب بشینه پارتنر من گفت نه بفرمایید جلو بشینید

چرا باید به دختره بگه برو جلو

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواسته احترام بذاره به نظر من که مشکلی نداره

خب چرا باید احترام بزاره؟؟؟

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

🤣🤣🤣🤣🤣چون میخواست تنها بشینه ک تنش ب تنش نخوره

ن یعنی دختره میخواسن پارتنر من جلو بشینه خودش عقب

بابا مگه شوهرته حرص میخوری پیر بشی بیخیال تو رابطه فقط دنبال منفعتت باش

حرص نه اما بدم اومد

تعارف کرده دیگه چه اشکالی داره مگه همکار نیستن

چرا هستیم همه همکار

چرا اصلا باید بحث تعارف و احترام باشه؟

وحشی و خوارفلان باشه دوست داری؟ 😅

نه خب ادم چرا باید به یه دختر غریبه احترام بزاره

خب چرا باید احترام بزاره؟؟؟

زندگی اجتماعی یعنی کنار هم بودن یعنی احترام یعنی تعامل یعنی صحبت کردن و همفکری بدون هیچ منظوری سعی کن همیشه مثبت فکر کنی تا عزایی نشده عزاداری نکن

زندگی اجتماعی یعنی کنار هم بودن یعنی احترام یعنی تعامل یعنی صحبت کردن و همفکری بدون هیچ منظوری سعی ک ...

اره اینم هست