2777
2789

یه پسر بچه هست ازش پرسیدم گفت ۷ سالشه مدرسه هم نمیره گفت اتباع هست

سبزی میفروشه بخدا انقد این بچه زرنگه که نگم

انقد قشنگ همه چیزو حساب میکنه ، کار با کارت خوان هم بلده فوری عددهارو میزنه و کارت میکشه ، پول نقد هم میدی فوری بقیه پولو میده

یه بارم گفتم پدر و مادرت کجان گفت افغانستان ، گفت بابام گچکاره منو با عموم فرستاده اینجا منم بجای اینکه برم مدرسه میرم سبزی میارم میفروشم ، هر سبزی هم که بگی میده اسماشونو بلده ، با دختر خودم که ۹ سالشه مقایسش میکنم بخدا دختر من در برابر اون هنوز یه بچه ی دو سالست ، هنوز به فکر بازیه و هنوز پولارو بلد نیست دو تومنی چیه ده تومنی چیه صد تومنی چیه ، اگه دختر من بود سبزی هارو ول میکرد میرفت یا خودشو گم و گور میکرد یا ماشینی چیزی بهش میزد

بخدا موندم چرا نمیدزدنش ، دخترمو گاهی که مجبور باشم میفرستم مغازه خودمم میرم سرکوچه وامیستم تا مبادا بدزدنش ولی اون صبح ساعت ۷ تا ۹ شب تو خیابونی که ظهر ها هم خلوت میشه وامیسته سبزی می فروشه

خیلی بهش افتخار میکنم خدایی آدم یه بچه زرنگی مثل این داشته باشه غمی نداره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوی دخترت مقایسه نکنا به خودش نگو🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

فکرتون کجاها میره؟ منتظری بدزدنش؟

خیر به این فکر میکنم همه ی اونایی که بدبخت بیچاره هستن رو میدزدن نه زرنگا

عزیزم بچه چون اکثرا کارت دیده پول مثل قدیم بلد نیست

ولی خب در این که راحت طلبه شکی نیست

چون ده ساله کم کم باید از پس خودش و مسئولیتاش بربیاد

نه مثل اون پسر بچه ولی خب وظایف خودش باید بلد باشه

اصلاچرا باید بدزدن؟

عزیزم شما انگار تو یه سیاره ی دیگه هستیا

خب چرا میدزدن؟ بخاطر قاچاق اعضای بدن بخاطر کلیه بخاطر قلب بخاطر قرنیه

مگه تو اینستا نمیبینی هرروز کمه کم دو تا بچه دزدیده میشه

حالا اونا خانواده دارن هویت دارن ایرانی هستن چه برسه به اینا که نه هویت دارن نه خانواده بالا سرشونه خیلی راحت میتونن بدزدن آب از آب تکون نخوره

همین چند روز پیش یه پسر بچه رو دزدیدن چند روز بعد رفتن جنازشو پیدا کردن پزشکی قانونی گفته نه کلیه هاش هست نه قرنیه چشماش

عزیزم شما انگار تو یه سیاره ی دیگه هستیا خب چرا میدزدن؟ بخاطر قاچاق اعضای بدن بخاطر کلیه بخاطر قلب ب ...

نه عزیزجانم تو همین سیاره هستم .منظورمو متوجه نشدید کلا .

منظورم اینه نباید فکرمون سمت این چیزا بره.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️