2777
2789
درسته ولی حرف من اینه که همین کلمات یک نوع خشونت علیه زنانه چون معادلش برای مرد ها نیست

دقیقا

و خیلی از مفاهیم هم با اینکه یکسانن ولی برای زن با یه اسم بد به کار برده میشه و برای مرد با یه اسم خفن و خوب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر که تحصیلات داری ولی در عرف جامعهحیا داشتن از ویژگی یک بانوی با شخصیت هست حقو باید گرفت ولی ...

من هرگز آدمی نیستم که داد زده باشم یا بدون منطق و مثل یک انسان به دور از خرد رفتار کرده باشم

منظور من اینه که این کلمات توهین آمیز ۹۹ درصد مواقع فقط برای زن ها تعریف شده و معادل اون برای مرد ها با صفات خوب و حتی غیرت و دلیر بودن یاد میشه

پس یک نوع خشونت علیه زن هاست

الیزابتم لیدی زیبای مستردارسی😽💕

تا حالا دیدی به مردی که اینطوری باشه بگن دریده و جلف و بی حیا و سلیطه؟ نخیر به این طور مردا میگن دلی ...

ما به همچین مردی نمیگیم جنگجو

میگیم لات بی سرپا

گرفتن حق یه بحث اینکه بخوای با دادوبیداد و فحش و حتی کتک کاری مثلا حقت بگیری یه بحث

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من هرگز آدمی نیستم که داد زده باشم یا بدون منطق و مثل یک انسان به دور از خرد رفتار کرده باشم منظور م ...

از نظر من بی حیایی زنو مرد نداره استفاده از الفاظ رکیک برای جنسی دریدگی هستش