2777
2789
من خیلی از این واژه بدم میاد چرا؟چون عین زن ستیزیه به دخترایی که تو سری خور نیستن شجاعن و بلدن از حق ...

دقیقا

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت منم تا جایی ک بتونم میکنم ولی گاهی بحث ابرو وسطه

نه من قاطی کنم حالیم نیس طرف مرده یا زن پیره یا جوون به گو خوردن نندازمش ولللل نمیکنم 😂

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

به من 😊🎀😂

😂♥️

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من خیلی از این واژه بدم میاد چرا؟چون عین زن ستیزیه به دخترایی که تو سری خور نیستن شجاعن و بلدن از حق ...

ن اخه ببین شجاع با اینک مثلن بی ابرو بازی دربیاری فرق داره خیلی جاها میتونسم ولی نکردم چون بحث ابرو وسط بود.شما دوسداری تو خیابون دعوا گیس کشی کنی ملت ازت فیلم بگیرن بخندن بعد بگی شجاع بودم

اره فقط بنظرشون دختری که ساکت بره یه گوشه بشینه گریه کنه معصوم و خوبه

ماها ک داد میزنیم حقمونو میگریم میشیم سلیطه وحشی🌚😂

اکثرا به کسی میگن که خلاف نظر اونا باشه

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

تا حالا دیدی به مردی که اینطوری باشه بگن دریده و جلف و بی حیا و سلیطه؟ نخیر به این طور مردا میگن دلی ...

درسته

همینطوره

انسان بااااید از پس خودش بربیاد

وگرنه بهش میگن احمق امل بی دست و پا بی عرضه

اونجور زن یا مرد بودن خوبه اونوقت؟

اینکه ب اسم حیا سرتو خیلی ببخشید بکنی تو خشتکت و همه هرکاری دلشون خواست باهات بکنن خوبه؟!